Jól állhat nekem a pántnélküli bikinifelső?
Ha nincsenek nagy melleid, akkor nyugodtan vedd fel.
Egy barátnőm is hasonló alkatú, és hord ilyeneket.
Nálam ez esélytelen, mert egyrészt nem tudom őket pánt nélküli melltartóval felvenni, mert az sem valami szemet gyönyörködtető látvány, és nem is marad meg rajtam, - másrészt pedig csak az idomaim miatt nézek ki benne rozmárnak, pedig már alig vannak leadandó kilóim.
Nagy mellel szerintem azért nem praktikus, mert összenyomja, hurkásítja a ciciket, amitől olyan lesz az ember felsőteste, mintha lenne a mellkasán egy úszógumi. Ezen kívül begyűrődik, lepöndörödik, nagy mellnél azért szükség van a tartásra.
Nekem kicsik, így hordok pánt nélkülit. De még annak is van nyakba akasztható, levehető pántja, ha mondjuk komolyabban úszkálni akarnék, akkor ne csússzon le. Jól fogsz kinézni benne.
Igen nagy mellre nem optimális. 3 lehetőség van pántnélkülinél ha valakinek természetes(!!) nagy melle van: 1. Nem tart és csúszkál 2. Tart de 2 mell helyett egy nagy tömb lesz belőlük 3. Tart de leszorít és oldalt itt ott bugyog ki.
Szilikon mell esetében tökmindegy állnak maguktól is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!