Mit szóltok Mádai Vivien betegségéhez, és ahhoz, hogy ilyen őszintén beszél róla?
Akinek vannak anyajegyei, foltjai, annak élete során már több orvos elmondta, hogy veszélyesek lehetnek, fontos a szűrővizsgálat, ügyeljen a fényvédelemre, stb.
Mindemellett h érdekli, millió cikket talál róla a neten.
Ha meg nem érdekli az embert, akkor pont semmit sem jelent, hogy egy celebecske azt üzeni, használj fényvédőt.
Ha valaki nem törődik az egészségével, akkor sem fog elmenni szűrővizsgálatra, ha egy vadidegen műsorvezető erről beszél egy tévéműsorban.
Szóval igen, ez csak arra jó, hogy beszéljenek róla, illetve hogy szerepelhessen. Túl sok egyébbel amúgy sem tud, ez meg egy hálás téma, mert egy csomó beszélgetős műsorban lehet vele haknizni.
Az az igazság, hogy én is beszélek a betegségeimről - az én ismeretségi körömben - csak nekem emiatt senki nem fizet.
Túl nagy tehetsége nincs, tulajdonképpen vagy a betegsége miatt szerepel, vagy arról szól egy "nívós" cikk, hogy milyen helyes férje van.
Nos, számomra egyik sem teljesítmény...
Én egyetlen műsorban láttam, a Ninja Warrior-ban, de mit keresett ott??? Semmi értelmeset nem csinált, egy épkézláb kérdést nem tudott feltenni, semmi önálló gondolat, önkifejezés nulla, kommunikáció elégtelen.
Betolták, mert csinos, szőke, szépen mosolyog, de valljuk be, műsorvezetőként egy nagy nulla.
Több vizsgálat és pár hét álmatlan éjszaka után kiderült, hogy időben vették észre, még nem adott áttétet, így két műtéttel és további ellenőrzésekkel »megúsztam«.
Aki ilyet nyilatkozik róla, annak nyilván még mindig nincs fogalma a melanomáról.
Itt nem az egyén betegségéről van szó, hanem a nőről.
Te azért mentél el vizsgálatra, mert MV ezt mondta?
Csak ezért?
Nem azért, mert az orvosod küldött, vagy mert magadtól volt annyi eszed, hogy kivizsgáltasd?
Ugyanmár. Tizenkettő egy tucat nő, aki éveken át agyba-főbe süttette magát. Tele van az ilyen sunákkal az összes szoli, aztán ha rosszul sül el, játsszák az áldozatot.
Sőt az átlagembernél sem jobb a helyzet. Meg lehet nézni 11-15 között döglik a legtöbb ember a napon, szarnak bele, hogy mi újság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!