Gerincferdülést a csontkovács helyre tudja hozni?
Nem, nem tudja helyrehozni.
Ortopéd orvos, majd gyógytornász.
Ne csontkovácshoz menj, hanem végzett manuálterapeutához és gerinchez értő edzőhöz, mert a te munkád (megfelelő edzés) is szükséges, hogy a dolgok javuljanak. Mindenképpen megéri a MEGFELELŐ szakemberhez fordulni, orvos maximum beirat gyógytornára, ami vagy használ vagy nem (nekem nem használt). Ha nem foglalkozol a problémával most, akkor később csak rosszabb lesz, nekem a negyvenes éveim elejére már teljesen rozzant lett a gerincem. Kis híján két éve járok megfelelő szakemberhez és mellette edzek, most jutottam el odáig - fokozatos, de lassú javulás mellett - hogy lassan sikerül 90%-ban tünetmentesen tölteni a mindennapjaimat.
Olyanhoz menj, aki egyedileg foglalkozik veled, mert egy csoportban mindenki csinálja ugyanazt, sokszor teljesen különböző állapotokkal. Ha az orvos+gyógytorna utat választod, akkor is olyan gyógytornászhoz menj, aki egyedileg kezel, és amellett is megéri elmenned edzeni és pl. gerincjógára. Edzésben pl. az ún. NMPT instruktorok értenek a gerinchez.
A csontkovács tud segíteni, viszont gyógytornára is szükség van az állapotod javításához!
Ő csontkovács és gyógytornában is tud segíteni neked: [link]
Facebook: Tartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!