Csontkovácshoz vagy masszőrhöz kellene elmenni? Esetleg más?
Kb. 2 hónappal ezelőtt meghúzódott a derekam (tesióra). Nem foglalkoztam vele, muszájból meg is kellett erőltetnem utána másnap. Nem múlt el a fájdalom, csak enyhült (hetekkel később). Akkor lovagoltam, és javult a helyzet, de utána 2 nap múlva visszatért. Kentem Voltarennel, Diclackal és Proenzi3-mal (persze nem egyszerre), majd volt rajta kineziológiai tapasz (szakember tette fel). Az nagyon sokat enyhített, főleg az elsp napokban, de kb. 5 nap múlva megint visszatért a fájdalom. Elmentem vele háziorvoshoz, ő felírt valami gyógyszert és Fastum gélt. Ez szintén sokat enyhített, de ugyanúgy visszatér ha egy kicsit jobban "dolgozik".
Csontkovács vagy masszőr lenne érdemesebb ilyen esetben? Vagy valami más?
A dolog lényege a kivizsgálás lenne, mennyire volt kivizsgálva (monjuk ortopédián, ahová ez tertozik).
Ha nem volt, és nem is akarsz elmenni, én egy olyan csontkovácsot javaslok, aki nem csak ropogtatja a csontoka, hanem meg is állapítja a bajt és javasol egy olyan növényi alapokból készült balzsamot, mint a hillvital balzsama.
Sajnos a környéken nincs olyan ortopéd szakorvos, aki érdemben foglalkozik a beteggel. Mivel lúdtalpam van, csak arra fog rá minden hasonlót (persze nyilván az sem egészséges, de igyekszem kordában tartani, amennyire lehet), úgyhogy el sem tudtam menni, csak háziorvoshoz.
Köszönöm a segítséget :)
Aztán mit is kéne csinálnia a csontokkal, ha az izommal van a baj?
A derekad meg attól fog rendbe jönni, ha nem dolgoztatod addig, amíg teljesen helyre nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!