Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Csontkovács helyretudja tenni...

Csontkovács helyretudja tenni a gerincferdülést?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok kétoldali gerincferdüléssel 15 fokos fent jobbra és lent balra.A doki adott tartásjavító hevedert de nem hinném hogy az helyrehozza.2 év múlva katonatisztire szeretnék jelentkezni és ott ez kizáró ok.hogy hozathatnám helyre a gerincemet?nem olyan nagy fokú hogy fűző kelljen de ez is gond nekem.KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK NEKEM EBBEN A KÉRDÉSBEN.

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT MINDENKINEK!

2010. júl. 27. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem tudja...viszont a heveder és a gyógytorna javít rajta...gyógytornára nem kaptál beutalót?
2010. júl. 27. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
mindenféleképpen gyógytorna kell. nekem olyan volt a gerincferdülésem, hogy fűzőm is volt, mellette pedig gyógytornáztam. fontos, hogy a tornagyakorlatokat csak neked, személyre szabottan állítsák össze.
2010. júl. 27. 13:56
 3/4 A kérdező kommentje:

nem kaptam gyógytornára papírt

régen jártam de már 3 éve nem küldött újra el

köszi szépen a válaszokat

2010. júl. 27. 14:18
 4/4 anonim válasza:
Használj CERAGEM ágyat !!!!!Nagyobb városokban ingyenes központok vannak, ahol pénz nélkül befekhetsz naponta 1 alkalommal 40 percre. Ennyi az automata program ideje. Tudomásom szerint ma még nincs más megoldás a gerincferdülés kezelésére. Én megtapasztaltam, hogy nagyon-nagyon hatásos. Heti 3 alkalommal legalább használni kellene. Ha érdekelnek részletek, szivesen irok többet is.
2010. aug. 2. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!