Félek hogy tetves?
Naponta nézesd át anyukáddal, és ne parázzál! Ha "baj" van, egyszerűen kezelhető gyógyszertári hajszesszel.
De azt hiszem létezik gyógyszertári megelőző sampon is. De hidd el, nem halálos...
Nem viszket úgy, mint a fene.
Anya vagyok, a gyerekem volt tetves, egész friss az élmény.
A tetűt nem a koszosabb emberek kapják el, sőt, pont a tisztább hajat szereti.
Amíg kevés van, nem nagyon tűnik fel, nálunk mázli volt, hogy van rutinellenőrzés.
Sajnos gyerekkörökben gyorsan terjed, de van tetűmegelőző sampon, aminek nagyon kellemes az illata, én néha csak úgy alapon átmosom vele a gyerek és a saját hajam, sokkal tisztábbnak érzem bármelyik samponnál utána.
A fülnél és a tarkónál szokott kezdődni.
Ha hajat vasalsz, odaég a serke, tehát ha lány vagy, és szoktál hajat vasalni, nem kell aggódnod, nagyon pici az esélye, hogy elkapd és életben maradjon..
Az izzadás miatt vakaróznak ennyit, az én gyerekem tetűmentes, mégis többet vakarja a fejét, mint tetvesség idején.
Remélem jársz terápiára, és kiderítik, miért félsz jobban, mint mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!