Göndör a hajam és tervezem levágatni de valaki mondta hogy nem félek e hogyha nem göndören nő vissza. Ez lehetséges?
De, lehetséges, változhat a haj szerkezete.
Nekem gyerekként egyenes volt, 14 evésen levágattam, fiúsra, újra növeszteni kezdtem, göndör lett. Apukámnak szintén ezt csinálta a haza.
Csak ez nem a levágástól függött, hanem attól, hogy felnőttél és megváltozott volna amúgy is a hajad szerkezete
A hajad szerkezete a DNSbe van kódolva, akármit csinálhatsz vele amég azt nem változtatod meg olyan lesz
Amennyiben írástudó vagy ezt olvasd el
Ha nem összefoglalom:
A haj textúrája, stílusa genetikailag kódolt a DNSben
Ez nem jelenti azt, hogy sosem következnek be benne változások, de azoknak semmi köze nincsen a hajvágáshoz
Ami megváltoztathatja egy ember haját, az a hormonok és az öregedés, semmi más
Jezusom ne vagasd le.. gyurugondor a hajam sajnos en is levagattam... azota folyamatosan arra varok hogy noljon vissza...
Osszefogni lehetetlen mert ugy nezek ki mint akinek egy nagy pamacs van a fejen..-.- kiengedni meg aztan eselytelen... mint soma mamagesa vagy kiaz... roviden nem nez ki jol.. ha hosszu legalabb a sulya lehuzza..
Ja es alig tudom megnoveszteni mert folyamatosan letorik a hajvasalastol mert maskepp nem lehet vele kezdeni semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!