Daganatom van? Nagyon félek
Figyelt kérdés
Már pár éve van egy kinoves a farcsontom mellett, ami már akkora hogy a farpofam szeleig is majdnem kier. Megpróbáltam megmerni körülbelül 7 centi. Néha szokott magától fájni de leginkább akkor ha ülök vagy fekszem es nyomja a szék/ágy. A neten próbáltam rakeresni mi lehet ez de csak a chordoma nevű daganat leírása illik rá. Nagyon félek. Lehet ez esetleg mas is vagy ez tenyleg daganat? Ortopesiara kertünk időpontot de csak októberre kaptunk...2019. júl. 25. 02:22
1/11 anonim válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz, ha tényleg ilyen durva ne habozz!
2/11 anonim válasza:
Első vagyok , bocsi idióta voltam és nem olvastam el végig...
3/11 anonim válasza:
Első vagyok, bocsi nem olvastam végig így csak a végén láttam,hogy kaptál időpontot. Pontosan hány éve van ott az a bizonyos valami ?
4/11 A kérdező kommentje:
Körülbelül 3-4 éve lehet. Először nem figyeltem rá mert még nem volt akkora. Két éve fáj és egy éve nőtt meg ilyen nagyra.
2019. júl. 25. 03:37
5/11 anonim válasza:
nincs rá lehetőséged hogy magán ortopėdushoz menj?
6/11 anonim válasza:
Először menj el a háziorvoshoz, nézze meg. Ő tud sürgősségi beutalót adni, ha szükséges.
De sebészeti szakrendelésre is mehetsz, oda nem kell időpont.
A lényeg, hogy mielőbb lássa orvos.
7/11 anonim válasza:
Menj sebészetre nem kell beutaló, és elküldhet sos bárhova.
8/11 anonim válasza:
Ahogy irták előttem,az általános sebészetet keresd fel .
Gondolom az idő pont miatt,2 héten belül rád kerül a sor .
Nyár van ,az orvosok zöme is szabadsághon van .
Ne a neten gyógyitsad magad .A másik időpontot le kell mondani,ha nincs rá szükség.Feleslegesen nem kell mások elől a rákerülési időt elvenni .
9/11 anonim válasza:
még ha valóban az is, 10 éves eseménymentes túlélés 50%. szóval no para.
10/11 anonim válasza:
En is azt irnam mint az elozo emberek. Haziorvos es kerj surgossegi beutalot. Siman elmehetnel onkologuahoz is daganat gyanuval surgoss esetben ok sem varnak oktoberig,nem ugy mint az ortopedian. Vgy sebeszetre is mehetsz. De semmikepp se varj oktoberig.... vgy az orszagos gerincgy kp ba is mehetnel. Ott is tobb terulet van es ha ugy itelik meg ott rogton csinalnak MR-t is vgy CT-t. Es talan az meg lesz oktoberig....ezzel nem szabadott vna ennyit varnod. :( ugyh most allj ra a temara es keresd fel az adott helyeket!!! Sok sikert kivanok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!