Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Betegéletút lekérdezése. Ti...

Betegéletút lekérdezése. Ti megnéztétek már, hogy milyen ellátások szerepelnek a betegéletút nyilvántartásotokban és valós volt, ami fel volt tüntetve?

Figyelt kérdés

2019. júl. 5. 11:33
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
29-esnek: Miért tetted idézőjelbe azt, hogy az az orvos lop? Nem szükséges idézőjelbe tenni, ugyanis a lopás az lopás.
2019. júl. 7. 14:45
 32/35 anonim ***** válasza:
Mert én máshogy fogom fel, mint te. Szerintem jogom van hozzá. Te meg akkor tegyél feljelentést, ha ennyire a bögyödben van a dolog. Szíved joga.
2019. júl. 7. 15:18
 33/35 A kérdező kommentje:

Te nagyon eltértél a témától.

Nyilván jogod van ahhoz, hogy eltérő legyen a véleményed másokétól, ez nem is volt megkérdőjelezve, csupán rámutattam arra, hogy az idézőjeles lopás az lopás.

A becsület kérdését nem lehet valamitől függővé tenni, az már csak magyarázkodás, belemagyarázás.

Az a fogorvos, aki RENDSZERESEN meghamisította az egész folyamat dokumentálását, ő vajon az összes összelopott pénzt a kedves betegeinek életének jobbá tételére fordította? Nevetséges elképzelés.

2019. júl. 7. 15:33
 34/35 anonim ***** válasza:
68%
Igenis felfogás kérdése, mert bár valóban lopás, én úgy gondolom betegként csak jól jövök ki belőle. Bánja a franc mi van az ügyfélkapuban ha cserébe mindig megkapom a kellő ellátást, márpedig mindig megkapom én is és a családom is. Te meg úgy rugózol mások becsületén, mintha mindenki világi tisztességes ember lenne, csak az orvosok nem. Na de én ezt itt befejeztem, leírtam a véleményemen, szerintem cseppet sem ellenségesen, csak hogy esetleg vedd figyelembe ezt az oldalát is, veled nem értek egyet, de elfogadom, hogy te meg így gondolod. Nem mondom, hogy jó ez így, azt a fogorvost se védem, de szerintem az, hogy csak az orvosokat vádold, nem állja meg a helyét.
2019. júl. 7. 15:43
 35/35 A kérdező kommentje:

Sajnos nem igaz, amit írtál, mivel az általad leírt: "Te meg úgy rugózol mások becsületén" megjegyzés nem fedi azt, hogy "cseppet sem ellenséges" lennél.

Megjegyzem, hogy nem rugóztam, hanem te kívántad beállítani az adott orvosok lopását normális, elfogadandó, korrekt hozzáállásnak és egyszerűen kitartottam a saját elképzelésem mellett, ami pedig a becsületességet tartja optimálisnak, követendőnek.

A topicnyitó kérdés pedig egyértelműen kapcsolatba hozható azon orvosok magatartásával, akik az interneten ellenőrizhető betegéletút megtekintése után lebuktak a hamisításaikkal, tehát nem csoda és nem is véletlen, hogy erről is volt szó a hozzászólásokban.

Kérlek, hogy olvasd el alaposan odafigyelve a hozzászólásaimat, ugyanis sokszor külön hangsúlyoztam azt, hogy "az adott orvos" - tehát nem az összes orvosról volt szó, hanem azokról, akik megtették a hamisítást!

Kifejezetten hangsúlyoztam: "A nem csaló orvosokkal nincs probléma, a csalókkal, lopókkal viszont van."

Azt nem tudni, hogy ez neked miért fáj annyira. Olyan embereket nem kell védeni, akik hamisítást követtek el. Olyan embereket kéne inkább védeni, akik rászorulnak a védelemre - jelen esetben, akiket becsaptak bármilyen fondorlattal.

Szerintem te is a becsapottak között vagy.

2019. júl. 7. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!