Betegéletút lekérdezése. Ti megnéztétek már, hogy milyen ellátások szerepelnek a betegéletút nyilvántartásotokban és valós volt, ami fel volt tüntetve?
Igen lehet a magánorvos nincs benne :) Viszont a kiváltott gyógyszerek sincsenek. Pedig amit a nőgyógyász írt nekem azokat kiváltottam. Az ugyanolyan recept mint amit egy háziorvos ír fel. Még gimis koromból vannak feltüntetve a kiváltott gyógyszerek. Nem baj amúgy, mivel nem számít semmit. Csak az a fura, hogy valakinek még pluszban is van beleirva sok dolog, valakinek meg semmi.
(10-es voltam)
13!
Aki le akarja kérdezni ezeket az adatokat, annak kell Ügyfélkapu regisztráció - ha ilyened már van, akkor belépsz és az "Ügyintézés" oldalon alul a "Szolgáltatások" alatt "Taj szolgáltatások", majd "Használom a szolgáltatást", utána "Betegéletút lekérdezése".
Én évek óta nézegetem, eddig minden stimmelt.
Laborvizsgálat szokott megtévesztő lenni, mert gyakran nem abban az intézményben végzik, ahol kezelnek, hanem a mintát átszállítják más kórházba. Ezért szerepelhet olyan intézmény a betegéletútnál, ahol nem is voltam.
16! Köszi!
Örülök, hogy neked pontosan vezetik!
(Igen, azt tudom, hogy előfordul, hogy a laborvizsgálatokat más helyeken is végezhetik, nem feltétlenül ott, ahol a mintát adta az ember.)
Köszi, megvan!
3 családtagét néztük meg erre vonatkozóan az előbb, egyikünknek pontosak az adatok, kettőnek pedig igen hiányos, illetve hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!