Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Betegéletút lekérdezése. Ti...

Betegéletút lekérdezése. Ti megnéztétek már, hogy milyen ellátások szerepelnek a betegéletút nyilvántartásotokban és valós volt, ami fel volt tüntetve?

Figyelt kérdés

2019. júl. 5. 11:33
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
10-es, köszi! (Szerintem a magánorvoshoz járás nincs ott feltüntetve.)
2019. júl. 5. 12:11
 12/35 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hol lehet ezt megnézni?
2019. júl. 5. 12:33
 13/35 anonim ***** válasza:

Igen lehet a magánorvos nincs benne :) Viszont a kiváltott gyógyszerek sincsenek. Pedig amit a nőgyógyász írt nekem azokat kiváltottam. Az ugyanolyan recept mint amit egy háziorvos ír fel. Még gimis koromból vannak feltüntetve a kiváltott gyógyszerek. Nem baj amúgy, mivel nem számít semmit. Csak az a fura, hogy valakinek még pluszban is van beleirva sok dolog, valakinek meg semmi.

(10-es voltam)

2019. júl. 5. 13:15
 14/35 A kérdező kommentje:

13!

Aki le akarja kérdezni ezeket az adatokat, annak kell Ügyfélkapu regisztráció - ha ilyened már van, akkor belépsz és az "Ügyintézés" oldalon alul a "Szolgáltatások" alatt "Taj szolgáltatások", majd "Használom a szolgáltatást", utána "Betegéletút lekérdezése".

2019. júl. 5. 13:22
 15/35 anonim ***** válasza:

Én évek óta nézegetem, eddig minden stimmelt.

Laborvizsgálat szokott megtévesztő lenni, mert gyakran nem abban az intézményben végzik, ahol kezelnek, hanem a mintát átszállítják más kórházba. Ezért szerepelhet olyan intézmény a betegéletútnál, ahol nem is voltam.

2019. júl. 5. 13:26
 16/35 A kérdező kommentje:
14! A "VÉNY (RECEPT) KIVÁLTÁSI ADATOK"-ra gondolsz? Ott lehetne megnézni a már kapott vényeket, gyógyszereket?
2019. júl. 5. 13:34
 17/35 A kérdező kommentje:

16! Köszi!

Örülök, hogy neked pontosan vezetik!

(Igen, azt tudom, hogy előfordul, hogy a laborvizsgálatokat más helyeken is végezhetik, nem feltétlenül ott, ahol a mintát adta az ember.)

2019. júl. 5. 13:37
 18/35 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell külön menüpont a gyógyszerek lekérdezéséhez, a betegéletút alján vannak, csak lejjebb kell görgetni.
2019. júl. 5. 13:53
 19/35 anonim ***** válasza:
Igen kérdező, arra gondoltam. Ott írja hogy mi a gyógyszer neve, ki írta fel, hol váltottad ki.
2019. júl. 5. 13:54
 20/35 A kérdező kommentje:

Köszi, megvan!

3 családtagét néztük meg erre vonatkozóan az előbb, egyikünknek pontosak az adatok, kettőnek pedig igen hiányos, illetve hibás.

2019. júl. 5. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!