Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Megműtenek menstruáció alatt?

Grétikee:3 kérdése:

Megműtenek menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
Térd szalag műtétem lesz pénteken (ma szerda) , és nem tudom így műtenek-e. Vagy szabad egyáltalán így kés alá feküdni?

#menstruáció #műtét #szalagszakadas
2019. júl. 3. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
36%

Csak picivel lehet több vér, az orvosok hozzá vannak szokva.

Amúgy kérdezd meg a téged műtő orvost - illetve ha az tirpák vagy "poénkodós", akkor az asszisztensét - hogy ez így gond-e. Szerintem nem.

2019. júl. 3. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
A nejem mandulaműtétét elhalasztották menszesz miatt, szóval benne van. Az anesztes doki fogja tudni, itt nagy bölcsességben ne reménykedj.
2019. júl. 3. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk, nekem az is szempont lenne, hogy járóképtelen állapotban ki fogja nekem a betétet vagy tampont cserélni a műtét után.
2019. júl. 3. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 3 évvel ezelőtt a veseműtétem előtt jött meg. 4 óra hosszás műtétem volt az orvosom azt mondta ha 15-20 perces műtét lett volna akkor be vállalta volna de így nem mivel nagy műtét volt és így is nagy vérveszteséggel járt így 1 héttel később volt a műtét.
2019. júl. 3. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!