Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitaláltam egy ötletet, hogyan tudnám a kedvesemet meglepni, csak sajnos nem fog össze jönni. Valami más alternatíva?
Sajnos távkapcsolatban élünk, így nagyon ritkán, és nehezen tudunk kettesben lenni.
Végre most lenne egy hétvégénk amikor szüleim elutaznak és arra gondoltam, hogy csinálnák magunknak egy romantikus estét közös fürdés, gyertyák, rózsaszirmok pezsgő vagy egy bor, vacsora.
Kiderült hogy a párom pont akkor fog menstruálni így a tervemnek annyi.
Ezt igazából valentin napra akartam időzíteni, de az olyan klisé, szeretem meglepni csak úgy a párom.
Sajnos ha menstruál nem lehet hozzáérni, semmi már próbáltam akkor egy csúnya vita alakult ki, hogy önző vagyok, és értsem meg, ha menstruál nincs kedve az egészhez. szóval sehogy se fog menni ez a közös fürdés se.
De a vacsora még jó ötlet lenne? Gyertya rózsával
Közös fürdés...21 évesen én is azt hittem hű de jó lesz. Kád szűk volt, a gyertyák elhasználták az oxigént...
Rózsaszírmok egy élet feltakarítani ha ráléptek és benne lévő olaj a szőnyegbe taposódik.
Szóval ami a fimekben van az nem mindig igaz a való életre.
Meg igazából,ez elég elcsépelt. Én is megcsináltam nem tagadom. De nem hatott jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!