Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha pár nap alatt csinálnék...

Tamara Smith kérdése:

Ha pár nap alatt csinálnék meg 1 hónapig tartó fogyókúrás gyakorlatokat?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy alkalmazást, amiben gyakorlatokat mutatnak,amiknek segítségével 1 hónap alatt le lehet fogyni.(Közben minden 4. napon "Pihenő nap" van, vagyis azon a napon nincs gyakorlat.) Ugye minden napra ad nekünk kb. 7 gyakorlatot és azon gondolkoztam, hogy 1 nap mondjuk 6-10 napi gyakorlatot is csinálhatnék, hogy gyorsabban fogyjak, csak nem tudom, hogy ez így működik-e.

2019. ápr. 25. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak kifárasztod magad és elmegy tőle a kedved, mikor rájössz hogy gyors fogyás nincs és pár nap alatt nem változik semmi.

Ez nem olyan, mint egy matek képlet, hogy ha 30 nap alatt 50 gyakorlattal 10 kilót fogyhatsz, akkor 10 nap alatt 150 gyakorlattal is 10 kilót fogsz fogyni. Pedig mindkettőnek ugyanannyi az eredménye.

Fogyni, folyamatosan fogyni és súlyt tartani (akár teljes) életmódváltással jár, nem csak egy gyorsan letudott fogyási módszerrel, ami után minden megy tovább mint előtte.

2019. ápr. 25. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:
semmi ertelme. Kaloriadeficit+kardió elég
2019. ápr. 25. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!