Budapesten van olyan kórház ahol nem kell sokat várakozni?
#11 borultam egyet a létráról, méghozzá sikerült úgy esnem, hogy telibekapta a padló a hüvelykujjamat. Magas a fájdalomküszöböm, tehát valóban kibírtam volna orvos nélkül is, de eszembejutott a legjobb barátom, aki eltört egy csontot a kézfejében (tenyere felől középen legalul), és rosszul forrt össze, mert nem ment el orvoshoz. Megijedtem hogy eltörtem a hüvelykujjam, és majd velem is ugyanez megtörténik, úgyhogy elmentem orvoshoz, és kiderült, hogy csak megzúzódott. Kezelve lett, így ma elutazhattam. Nem akartam volna 2 hétet várni, mert ha meg eltört volna, akkor annyi idő pont elég lett volna neki, hogy rosszul összeforrjon.
Úgyhogy ezúton is leírom, hogy nem az utazás volt az elsődleges szempont, mert ígyis-úgyis elmentem volna.
Rendben, én értem, hogy mi a problémád, de tudod nagyon jól, hogy a magyar eü. sűrgősségi nem így működik. Persze neked fontos az ujjad és van kockázata, ha eltörik, de ez egy ilyen helyen nem tartozik a legsűrgősebb esetek közé. Az anyámmal nagy fájdalmakkal intermittáló magas lázzal vártunk 5 órát, aztán kiderült, hogy sűrgősen meg kell műteni, életveszélyes volt az állapota.
A másik kérdés nem csak az, hogy mennyi idő alatt derül ki, hanem ha kezelni kell, akkor az mennyi idő, pl. be kell gipszelni, meg kell műteni vagy ilyesmi.
Emiatt írták többen is, hogy a max. 1 óra mindennel együtt kicsit alulértékelt idő.
Örülök, hogy végül el tudtad intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!