Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Budapesten van olyan kórház...

Budapesten van olyan kórház ahol nem kell sokat várakozni?

Figyelt kérdés
Pl sürgősségi ellátáson. Max 1 órát szánnék rá, de már azt is nehezen. Ha nincs, akkor más lehetőség után nézek.
2019. febr. 24. 10:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
:D
2019. febr. 24. 10:14
 2/14 anonim ***** válasza:
A sürgősségin nem az a kérdés, hogy te mennyit szánsz rá, hanem hogy milyen egyéb esetek vannak még rajtad kívül. Ezt előre nem lehet tudni. Ha mind sürgősebb, mint te, akkor őket veszik előre. (De ahogy a kérdésedből kitűnik, annyira annyira nem lehet sürgős a te eseted...)
2019. febr. 24. 10:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Sajnos 4-5 órára mindenhol kell számítani.
2019. febr. 24. 10:26
 4/14 A kérdező kommentje:
#2 valóban nem az, de idegesít a probléma és jó lenne még ma eljutni vele orvoshoz. Na mindegy, nem vagyok spúr, meg nekem az idő a legfontosabb szempont, úgyhogy elmegyek magánba. Megőrülnék, ha kórházben kéne eltöltsem az egész napom.
2019. febr. 24. 10:28
 5/14 anonim ***** válasza:

"#2 valóban nem az"

Akkor egyáltalán hogy jut eszedbe a sürgősségi? Az ilyenek miatt kell annyit várakozni...

2019. febr. 24. 15:47
 6/14 anonim ***** válasza:
Ember! 2019. van. Magyarország. Bedapesten sokat kell-e várni!? Természetesen. Az egészségügy már összeomlott volna, ha a benne dolgozókban nem lenne hivatástudat. Meg hát az olyan emberek is ekézik a rendszert, akik nem akut problémával a sürgősségire mennek.
2019. febr. 24. 16:37
 7/14 A kérdező kommentje:
#5 mondjuk úgy, hogy vasárnap van?! Szóval hova is mehetnék? Bocs, hogy eszembejutott, amikor fizetem a tb-t, de végül megnyugodhatsz ,megoldottam máshogy. Nem tőlem kéne sajnálni az ellátást, hanem a sok ingyenélőtől.
2019. febr. 24. 19:00
 8/14 anonim ***** válasza:

"mondjuk úgy, hogy vasárnap van?! Szóval hova is mehetnék?"

Te magad is beláttad, hogy nem sürgős eset, tehát megvárhattad volna vele a hétfőt, és mehettél volna sima rendelésre, nem a sürgősségire.

2019. febr. 24. 19:33
 9/14 A kérdező kommentje:
#8 nekem nem várhatott, mert holnap délben utazom el 2 hétre, és tudod ki fog reggel orvoshoz rohangálni, már ha egyáltalán akkor rendel a háziorvos..
2019. febr. 24. 19:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor neked az utazás sürgős, nem pedig az volt sürgős, hogy sürgősségi betegellátást kapj, ez a lényeg.
2019. febr. 24. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!