Hol van lehetőség Budapesten vastagbéltükrözésre altatással?
Figyelt kérdés
Proktológus javasolta a vizsgálatot. A helyi nővér nekem azt mondta, hogy államilag nem csinálnak ilyet. Igaz ez, tényleg csak magánpraxisba lehet? És ha igen, hol?2018. febr. 28. 18:44
1/9 anonim válasza:
én hétfőn voltam, már másodszor, ne menj altatásban, államilag mindenhol bódításban csinálják (ingyen), semmit nem érzel sőt még kifejezetten jó is, így a vizsgálat nem fájdalmas sőt még csak nem is kellemetlen
2/9 A kérdező kommentje:
Azt mondták a gyomortükrözésre is, hogy áá nem fáj, nem kell aggódni, azt közben annyira fájt, hogy meg akartam halni. Ismerősöket bódították vastagbéltükrözésnél és azt mondták soha többet nem vállalnák annyira fáj. Nekem a végbéltükrözés is épp elég kellemetlen volt, ragaszkodom az altatáshoz.
2018. febr. 28. 19:28
3/9 anonim válasza:
hat ha neked ennyi elszorando penzed van akkor a budai maganklinikat keresd, ott csinalnak altatasban
btw amit irtamnaz a boditas, azt nem kaptal sem gyomortukrozesnel sem vegbeltukrozesnel
a boditas soran eros nyugtatot kapsz, dormicum, es kabito (opiat) fajdalomcsillapitot, azt sem lehet erezni hogy benned van a cso, egyszeruen semmit, de nem akarlak rabeszelni
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Itt is látszik már árban, mennyi a bódítás, s mennyi az altatás ára:
Engem is érdekel ez a téma, mivel bódításban történő esetről én is hallottam már rosszakat, de az tök jó egyes, hogy téged szuperül elláttak, és nem éreztél semmit. Biztos jó kórházban csinálták a vizsgálatot, és nem sajnálták az anyagot a bódításhoz.
6/9 anonim válasza:
5.-s, az egyiket Kaposváron a másikat Pesten csinálták sima állami kórházban, nem volt különbség. Anyámnak egy még kisebb városban csinálták bódításban, egyszer csak megkérdezte hogy mikor fogják csinálni, a válasz az volt hogy már rég kész és lassan mehet haza, ennyire nem érzett semmit. A bódítást nem tudják rosszul csinálni, a koktél már kis adagban is hatásos.
7/9 anonim válasza:
OK, te szerencsés vagy mint már írtam. Nevelőapám 2 évente jár kolonoszkópiára, pesti állami kórházba, eddig már négyszer volt, bódításban végzik, most legutóbb viszont panaszkodott, végig érezte a kezelést, fájt neki a beavatkozás, mondta az orvosának, a válasz az volt rá, lehet kevesebb fájdalomcsillapító vagy bódító szert kevertek neki. Szóval, nem minden esetben hat ugyanúgy a szer, illetve nem minden esetben akkora adagot kap a delikvens!
8/9 A kérdező kommentje:
Amikor hörgőtükrözésen voltam(sajnos sok egészségügyi gondom van és gyakran félrediagnosztizálnak vagy rossz helyre küldenek:/) kaptam érzéstelenítést, mégis nagyon fájdalmas volt, mert köhögési rohamom lett. A mellettem ülő bácsi is kapott bódítást, mégis panaszkodott, hogy mennyire fájt neki a vastagbéltükrözés és soha többet ilyet. Volt osztálytársamnál ugyanez a történet. Neten is olvastam, hogy valakinél nem használ vagy csak nagyon keveset.
2018. márc. 1. 23:57
9/9 A kérdező kommentje:
A másik meg, hogy elmentem háziorvoshoz, aki nem volt benn rendelési időben, a nővér mondta, hogy magánintézményben csináljam, ha tudom, mert az államiak már nem bírják és alsó hangon lenne 2hónap a várakozási idő.
2018. márc. 2. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!