Budapesten tudnátok mondani nagy nevű (jó hírű) klinikákat, kórházakat?
Azt tudom, hogy a SE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikai ilyen, a Dél-Pesti Kórház (dél tepsi) meg ellenkezőleg.
Honvédkórház? Gondolom, az egyetemi klinikák mind a 4 helyen (SE, PTE, DE, SZTE) jónak számítanak, így elsősorban nem egyetemi klinikákra gondolok (bár a Városmajori pont az, de csak példának írtam.)
Köszönöm!
Még annyi, hogy magánklinikákat, magánkórházakat se írjatok, mert azok is egyértelműen jó hírnevűek.
Köszi!
Szegeden fogok végezni nemsokára (jelenleg úgy tűnik, jó eredménnyel), és szeretnék Budapesten élni és dolgozni utána. Tudok olyanról, aki a Városmajori Klinikán rezidens, pedig nem Budapesten diplomázott, szóval ez nem hiszem, hogy kizáró ok lenne.
Pár jobb nevű helyre szeretnék megpróbálni bejutni rezidensnek (ezért tettem fel a kérdést, mivel szegediként nem ismerem a budapesti kórházak hírét, csak amit leírtam), ha nem sikerül, akkor külföld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!