Apasági teszt! Hogyan?
Már már lerágott csont: a férjem megcsalt és közben én is babát várok, akit igen későn vettem észre, mert épp el voltam foglalva a megcsalás és AKKOR válás tervével!Heteken belül megszületik a volt barátnő gyereke.
Mostanra úgy néz ki rendeződik a sorsunk férjemmel, de mindenképp tudnunk kell, valóban Ő az apa?
Sajnálom, hogy mennem kell!
Igazán építő volt ez néhány sor!
Nos délután...Azt hiszem soha nem lépek be.És talán a mai előtt egy héttel léptem be utoljára.Délután a gyerekeimmel vagyok!
:-)Nem a neten lógok.
Na! Nem mintha magyarázkodnom kellene, de ezek szerint keversz valakivel!Ezzel a stílussal nyilván máshol is bilit borítottál!
:-)
Gondolom a neten már körül néztél!És inkább egyéni tapasztalat érdekel!
A Synlab végez olyan vizsgálatot is, ahol már a magzatról is kideríthető, hogy vajon a férjed-e az apa!
Hasonló helyzetben voltam év elején.
Csak nálam fordítva történt.Épp szakítottam a párommal és közben összejöttem a mostani férjemmel!Gyors volt minden.Biztos akartam lenni.Ez nem szégyen.Jobb a rossz biztos, mint a bizonytalanság!
De a fattyú szó nem volt szép tőled, annak ellenére, hogy megértem mit érzel!Privi ment az elérhetőségről!
Kívánom, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek! Mindenki megérdemel egy második esélyt!!
A károgókkal pedig ne foglalkozz, az intelligencia különbség már az első mondatnál lejött!
Akkor még 1-szer!
Saját Regem van, de ismerlek más oldalról, nem kell bemutatni, mindig rosszhiszemű a hozzászólásod!
És non stop itt vergődsz!
Gondolom ismered az idevágó székely viccet. Székely feleség beszélget a férjével:
- Te, azt hallottam, hogy a Kati terhes.
- Az az ő dolga.
- Azt is hallottam hogy Te vagy az apa.
- Az az én dolgom.
- És én most mit csináljak?
- Az a Te dolgod.
Ne aggódj az apasági vizsgálat miatt. A férjed vagy tesz egy teljes jogú apai elismerő nyilatkozatot vagy a másik nő, tudod akit te k nak neveztél, apasági pert indít. Amit 99% hogy meg fog tenni. Akkor lesz DNS minta, kötelezően, 350e Ft és perköltségért amit nagy valószínűséggel a férjed fog fizetni. Vagy árverezik a közös cuccaitikat és abból fogja a végrehajtó fizetni. Házastársi közös szerzemény az adósságra is vonatkozik.
Sok sikert, gratulálok a férjedhez! Jól választottál!
Utolsó! Köszi! Csak úgy süt a jóindulat!
Ki kell ábrándítsalak! Nem kell elárverezni semmit.Viszonylagos jómódban élünk, ahogy a férjem munkatársa vagyis az "egy hétvégés k" is.Nincs neki sem anyagi gondja, ő is új lakásban lakik, mi pedig családi házban!
Tudod, előfordul, hogy az ember rosszul dönt, akár párválasztásban , akár félrelépésben.Mindenkinek jár egy második esély.Ezt kapta meg most a férjem, amiért végtelen hálás!Ezzel van aki tud élni, más eljátssza!
Mást nem tudok hozzáfűzni a válaszodra.Felvettük a kapcsolatot az egyik nagy laborral és amint megszületik a baba már a kórházban leveszik a tesztet és vélhetőleg november közepétől biztonságos tudatban készülhetünk végre a mi közös negyedik gyermekünk a kislányunk fogadássára aki február elején születik!
Éppen időben vagyunk. Sajnos volt ezer egyéb gondunk eddig, kezdve a "K " zaklatásaival, 3 kisfiunk pszichológiai problémáinak rendezésével, ami hála ég apjuk visszaköltözése után erősen javult ill megszűnt!Folytatva az én egészségi,testi és lelkiállapotommal.Pszichológushoz jártunk, nem is sorolnám.Mostanra a kelengyén kívül arra várunk rendeződjön a másik baba sorsa, identitása.
És utána a mi kisbabánk érkezését és a fiúk mindennapjait élvezni!
emberek, mi megy itt.
kérdező kérdést tett fel , romokba van volt az élete ti meg támadjátok. ha kamu is lenne mi jogon támadjátok le? ez a primitív megnyilvánulás,ahogy és amit írtok, nem az amit a kérdező tudni akar. kérdésedre a választ már megkaptad így nem írom ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!