Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Apasági teszt! Hogyan?

Apasági teszt! Hogyan?

Figyelt kérdés

Már már lerágott csont: a férjem megcsalt és közben én is babát várok, akit igen későn vettem észre, mert épp el voltam foglalva a megcsalás és AKKOR válás tervével!Heteken belül megszületik a volt barátnő gyereke.

Mostanra úgy néz ki rendeződik a sorsunk férjemmel, de mindenképp tudnunk kell, valóban Ő az apa?

2018. okt. 16. 08:18
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
46%
Egyáltalán van egynél több gyermeked is? mert kétlem ilyen kommentek után, mint amit kicsiholsz magadból.
2018. okt. 16. 09:25
 12/41 A kérdező kommentje:

Ideje lelépned, mert nem a témával kapcsolatban írsz!

Te is csak egy kis senki vagy a sok szerető közül!

Mit tudsz TE egy család működéséről, arról, hogy milyen az, amikor szép lassan visszafogadod a férjedet főként a gyerekeid miatt???

?

A férjemnek és nekem is van elég gondom, bajom, november elején születik a kis Fa...ú És szeretnénk nyilván megtenni a lépéseket.A nővel beszéltem és benn van, hiszen Ő meg van győződve róla, hogy aférjem az apa és sztem abban bízik, hogy akkor szélnek eresztem a szerelmét!

Azt gondolom, hogy csak szükségmegoldás számára ez a régi pasi, akivel együtt él.Egyébként örültem neki, mert folyamatosan nyúzta a férjemet(akinek lelkiismeret furdalása volt, így segített!

De a férjemet választás elé állítottam: ha vissza akar hozzánk költözni, akkor nem ugrál a csaj hívására.Ha ezt nem tudja elfelejteni, akkor nem költözhet vissza.

(nyár elején derült kis a megcsalás, akkor elzavartam nyár végén az én terhességem...Így volt káosz bőven!

2018. okt. 16. 09:27
 13/41 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, eléggé gyanús ez. A volt barátnő hogy lenne már egyéjszakás? A kérdésben végig volt barátnőnek emlegeted, és mikor nem tetszenek a válaszok, akkor már csak egyéjszakás kaland? Hiába minden, ha a férjed nem csináltatja meg, te nem szólhatsz bele. Mert ha ő is meg akarná csináltatni, mert nem biztos a dolgában, akkor ezt a kérdést itt nem olvasnánk most. Már rég időpontért állnátok sorba a teszthez.
2018. okt. 16. 09:29
 14/41 A kérdező kommentje:

Sztem nincs jelentősége,hogy mit akartam.Egyedül nem akartam vállalni a a 3 nagyobb mellett a picit és mérges voltam a férjemre.Gyűlöltem és el sem tudtam képzelni mi lesz?

Minek tennék fel kamu kérdést?

Főleg ilyet?

De a kérdésre nem sok választ kaptam eddig, ellenben kioktatást igen!

2018. okt. 16. 09:32
 15/41 A kérdező kommentje:

Nem született még meg a gyerek!

És eddig az én egészségemért és a férjem visszafogadásán fáradoztunk!

Egy éjszakás illetve egy hétvégés volt!Hívhatom barátnő helyett K-nak is!!ha az jobb..Legyen!

2018. okt. 16. 09:35
 16/41 anonim ***** válasza:
32%

Kamu az egész kérdésed, ilyen komentek után mint amit itt lihegsz, végképp. Te nem nő vagy. Gyermekes meg végképp. Ha egyetlen gyermeked is lenne, sosem tudnál egy másik gyermeket f.ttyúzni.

Mosd ki a szádat, meg az elmédet..

2018. okt. 16. 10:09
 17/41 A kérdező kommentje:

Pedig egy házasságon kívül született gyerek neve ez, akár tetszik, akár nem! Tán Neked is az van?

Mert ekkora IQ-val gondolom Max szerető lehetsz vagy még az sem.A te szád mocskos, nem az enyém!

2018. okt. 16. 10:17
 18/41 A kérdező kommentje:

És mivel nem a kérdésre válaszolsz és ennyi időm nincs murugya válaszokkal foglalkozni, Légyszi 45%-os lépj le erről az oldalról!

ok?

2018. okt. 16. 10:21
 19/41 anonim ***** válasza:
Én 3 kommentben is válaszoltam. Mit nem értesz? Bementek együtt a férjeddel, ha ennyire nem akarsz kimaradni, és kértek időpontot. A nőnek is bele kell egyeznie. Max a férjed fizet, ha ő az apa. Ha egy ennyire világos választ sem értesz, akkor már nem tudok mit mondani.
2018. okt. 16. 10:31
 20/41 anonim ***** válasza:
32%

*Pedig egy házasságon kívül született gyerek neve ez, akár tetszik, akár nem!

A román disznóólba ahová tartozol ott biztos, de normális embereknél nem..

Veled ellentétben családom van. Te pedig az alkoholizmusodtól már kettőig nem látsz.

2018. okt. 16. 10:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!