Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Apasági teszt! Hogyan?

Apasági teszt! Hogyan?

Figyelt kérdés

Már már lerágott csont: a férjem megcsalt és közben én is babát várok, akit igen későn vettem észre, mert épp el voltam foglalva a megcsalás és AKKOR válás tervével!Heteken belül megszületik a volt barátnő gyereke.

Mostanra úgy néz ki rendeződik a sorsunk férjemmel, de mindenképp tudnunk kell, valóban Ő az apa?

2018. okt. 16. 08:18
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Kedves 69%-os Köszönöm! Valóban a Te válaszod volt egyedül hasznos, de elvész a sok áskálódás között!
2018. okt. 16. 10:40
 22/41 A kérdező kommentje:

:-)45% fussál dolgozni!

De innen, mindenképpen el!!

Ugyan! HA a férjem és a K jóvoltából tönkremegy az életünk 3 gyereké is.Minden nő így hívná hidd el!

Jó, hogy nem babafotóikban fogok gyönyörködni!

Minden vágy a volt a K-nak, hogy gyereke legyen a férjemtől és egy hétvégi továbbképzésen addig addig ügyeskedett, míg sikerült.Nyilván hibás vagyok, hiszen azokban az időkben nagyon be volt szürkülve a házasságunk!Épp költöztünk, a a házunk nem készült el időben sok sok bizonytalanság!Kb 4 hónap bizonytalanság és ekkor történt.

De amint kiderült, hogy terhes lett a K a férjem hátat fordított neki, mert látta, hogy bepalizták!Legalábbis, mint szerető.De egyéb F körüli teendőkben F várásban segített neki, mert felelősnek érezte magát!

2018. okt. 16. 10:50
 23/41 A kérdező kommentje:

45%-os tényleg az utolsó neked szóló hsz-em:

Sosem ittam abszolút antialkoholista vagyok, Romániában nem jártam még.Igaz nem vagyok 100%-ig magyar mert félig német vagyok, de a lényeg szempontjából irreleváns!

:-)

Nem mellesleg 6. hónapban járok és nem, hogy alkohol, szinte étel sem megy le a torkomon, mert van bőven feszültség hidd el.

Egyetlen oka volt, hogy szeptember elején visszajöhetett a férjem, az pedig a 3 kisfiam.

Kezdtek olyan jeleket mutatni, amit egyedül képtelen voltam megoldani, hiányzott nekik az apukájuk!

Egyelőre a dolgozószobában alszik a férjem.Június óta nincs köztünk testi kapcsolat!(akkor derült ki a K)

sokszor mellém fekszik és simogat , könyörög a kislányáért(mert a pocaklakó kislány) valóban a tenyerén hordoz, és mindent de mindent megtesz értünk.

Én közben kétszer is voltam kórházban, mert nem tudok hízni, bár enni sem.A baba szépen fejlődik(egyelőre)De nekem ez egy őrült időszak!!!Év elején bizonytalan költözés, majd megcsalás , saját terhesség, férj újra vissza!

Sok nagyon sok!!A legkisebb dolgom lenne ide irkálni, ha kamu lenne!

2018. okt. 16. 11:00
 24/41 anonim ***** válasza:
15%

Egy őszinte megnyilvánulásod nincs. Csináld a műsorod tovább nyugodtan itt a neten, aztán bámuld az üres falakat, hiszen a vak is látja, hogy szép lassan teljesen elborul az elméd.

És nyitogasd továbbra is a kérdéseidet, hogy megjelenjek, és elő tudd magad adni, mert neked már csak ennyi maradt.

Jobb napokat neked. Bár amint elnézlek, szerintem már egyetlen ilyen napnak is örülnél-ha lenne.

2018. okt. 16. 11:04
 25/41 A kérdező kommentje:

Kérdéseim?

Egyetlen egyszer nem leveleztem még veled.Nem vagyok GY K függő!!Nincsenek kérdéseim , csupán egy-kettő!

Ellenben veled.Ezek szerint te is itt vadászol egész nap a neked nem tetsző(saját kis életeddel ellentétes helyzetű embereknek beszólsz)

Sajnállak! semmiképp nem cserélnék veled.Ezek szerint munkád sincs, ahol kiteljesíthetnéd a rosszindulatodat!

2018. okt. 16. 11:15
 26/41 anonim ***** válasza:
0%

25 Rólam azt mondasz amit akarsz, számomra lényegtelen, lepereg:)

De rakd rendbe az elméd:D

2018. okt. 16. 11:19
 27/41 A kérdező kommentje:

Nekem nem úgy tűnik, hogy lepereg!

Mert ha így lenne, akkor épp igyekeznél az oviba gyerekedért.cicanaciban és kitaposott cipőben, aztán délután a többi nagyobbal üvöltöznél és közben ide irkálnád az összefrusztrált gondolataidat!És növesztenéd e fenekedet, hasadat.előttem van ez az egyszerű típus!

Szebb napot!

2018. okt. 16. 11:27
 28/41 anonim ***** válasza:
94%

26-os provokáló!

Ismerős a stílusod!

Mindenhol megjelensz és ami igazán feltűnő!

Az a rosszindulatod!Soha egy pozitív megnyilvánulás!

Szégyeld magad!Buta,ostoba, primitív vagy!

2018. okt. 16. 11:38
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

27 Kisöreg, a gyermekeim már rég voltak ovisok:DD Szóval kér a gőzért:DD

A délutáni műsor is a tiéd szokott lenni:DD Szóval nagyon örülök, hogy rám akarsz testálni bármit, de az sajna nem az enyém:DD

2018. okt. 16. 11:39
 30/41 anonim ***** válasza:
0%
28 Ha más regről írsz, akkor is: Ne magadból indulj ki:DD
2018. okt. 16. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!