Hol és milyen indokkal kaphatnék TELJES felmentést testnevelés órák alól gimiben?
11-es vagyok, és egy hónap múlva töltöm be a 18-at. Nincs semmi problémám, csak az osztály akikkel össze vagyunk vonva tesin kollektiven nem bír, és a tesitanárunk az ő osztályfőnökük aki szintén nem kedvel, állandóan beszólogat. Nincs szükségem erre a heti 3 órára velük, rendszeresen futok, nem vagyok túlsúlyos távolról sem, csak annyit csinál ez az óra velem, hogy görcsbe vágja a gyomrom és a napom többi részére is elkedvtelenít.
Az érdekelne hol, hogyan, kitől igényelhetnék teljes felmentést?
de ez megy minden rendes iskolába, hogy ott kell ülni, mert a tanár felel érted, ha bármi van le is csukhatják
ebből feltételezik, hogy ott kell ülnöd órán
hogy nem így van nálatok az egy dolog, de hamarabb is közölhetted volna, és talán nem ebbe köt bele mindenki
nem ismerek 1 ilyen sulit se
volt olyan, hogy elkellett mennem a kocsihoz, ami ott állt a suli parkolójába (közép iskoláról van szó, valami papírt hagytam kint ami kellett a tanárnak)
és beírt igazolatlan órára amíg vissza nem értem, mivel a bajt nem lehet tudni, hiába az iskola területén tartózkodok, de kimegyek az épületből, akármi is lehet... mikor vissza értem kihuzta
de addig a 2 percig se merte vállalni a felelősséget
ilyen egy rendes iskola, ha pl valaki diszlexiás nem kell ülni órán?? dehogy nem...
felmentést kaphat, de ott ül
#22 nem gondoltam, hogy ennyi akadékoskodót fog vonzani ez a kérdés, ezért nem mentem bele a részletekbe.
Tudom, hogy nem lenne szép, meg etikus tőlem így csalni, de had dolgozza fel ezt az én lelkiismeretem :)
és elárulod az okát?
nem piszkálásból kérdezem, csak érdekelne ...
feltételezem, ha amúgy sportolsz, akkor nem a tesi a gond, hanem h jaj együtt kell tusolni az osztálytársakkal és meglátják.... csak mert ezt többektől hallottam már
ha hiszed ha nem, elolvastam, de azért mindenesetre szakembernejk kezd kirajzolódni, miért is lehet gond veled, már bocs, de ha ezt az arrogáns stílusodat adod a suliban is, akkor elhiszem h nem vagy népszerű.
viszont tehát továbbra is homály, mi is az okod.
a megoldás pedig: így van, nagyoin klassz ötlet, a háziorvos majd elküld a pszichiátriára, aztán rád ragasztanak egy akármilyen diagnózist, és szépen majd megnézehted, hogyan teszed tönkre a saját életed egy ilyen hülyeséág miatt, olvasgass csak utána a jogszabályokban, tudod, rengeteg helyen kapásból kizáró ok, ha vkinek bármiléyen "F"-es, azaz pszichiátriai diagnózisa van. megér ez ennyit neked, h aztán örökre rajtad maradjon a pszichiátriai beteg bélyeg? mert az lesz! a mai EESZT-rendszerben erről minden kezelőorvosod értesülni fog, aztán ilyen lesz a hozzáállás is, a különbnöző alkalmasságoknak (jogsi stb) mneg mondj búcsút akkor már most.
tehát, megéri?
és most csak a legenyhébb következményeket írtam, ennél jóval durvább dolgok is vannak általában.
emberek, a sportoervosnak ehhez semmi köze!!!ű
nemtom ezt honnan vettétek, de ők az OSEI-OSH keretén belül adják ki az "alkalmas" vagy "versenyezhet" minősítéseket igazolt sportolóknak!!!
én vagy 20 éve járok sportorvoshoz évente 2x is, mert olyan sportágam van, úgyh ismerem jól a rendszert, de azt hiszem, elég hülyén nézne, ha ilyet akarna vki :)
itt a pszichiátria lehet a megoldás, de annak a következményeit már előbb leírtam.
kérdező, meleg vagy és ennyi, jól gondolom? most ezzel nincs önmagában gond, itt az asszocialitás okait kellene megnézni. írj privátban, szívesen meghallgatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!