Hol és milyen indokkal kaphatnék TELJES felmentést testnevelés órák alól gimiben?
11-es vagyok, és egy hónap múlva töltöm be a 18-at. Nincs semmi problémám, csak az osztály akikkel össze vagyunk vonva tesin kollektiven nem bír, és a tesitanárunk az ő osztályfőnökük aki szintén nem kedvel, állandóan beszólogat. Nincs szükségem erre a heti 3 órára velük, rendszeresen futok, nem vagyok túlsúlyos távolról sem, csak annyit csinál ez az óra velem, hogy görcsbe vágja a gyomrom és a napom többi részére is elkedvtelenít.
Az érdekelne hol, hogyan, kitől igényelhetnék teljes felmentést?
3as vagyok, örülök hogy lepontoztatok, de valóban a sportorvos tud olyan igazolást adni ami egész évre fel tudja menteni tesi alól vagy akár tovább is
az ő véleményét nem lehet felül bírálni, ha egy házi orvos ír ki az semmi, egész évbe nem tudna mentesíteni, meg mi ír rá??
sport orvosit viszont az egyetemeken is kötelesek elfogadni, mivel se egy titkárnő se egy házi orvos, se egy védőnő véleménye nem bírálhatja felül az övét
értettségizz tesiből előrehozottan
akkor órára nem kell bejárni (mivel te már azt teljesítetted)
A becsület lovagjai!
Az osztályunkban 4 fiú van, ebből 1 magántanuló, 1 felmentett mert minden baja van és 1 meg maga se tudja mit csinál egy művészeti osztályban, mindenki más lány és mivel külön van a tesink nem tudnak kiállni értem. Nem kell hatalmas dolgokra gondolni csak apró beszólások amik megtudják keseríteni az ember napját eléggé. És akik felvannak mentve nem kell ott ülniük, bejelntekznek a tanárnak, hogy ott vannak, nem hiányoznak és utána mehetnek isten hírével. Nem a fehérlovagok és a becsület örzőit hívtam hanem egy kérdést tettem fel. Ha tudnátok olvasni, levan írva a szabályzatban is, hogy a KÉRDÉSRE válaszolj és ne offolj.
"Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"
minden válasznak a kérdéshez van köze
szabály szerint ott kell tartózkodnod órán és nem "mehetsz isten hírével" hanem ott ülsz, nállunk is ez volt
volt olyan gyerek akinek a lába volt eltörve, volt olyan aki tesi alól teljesen fel volt mentve, mivel a lábába nem volt megnyúlva eléggé az ínszalag (a járással is voltak gondok nem hogy tesizzen)
de mindenki ott ült szépen az órán, nem mehettek el, wc re is csak a tanár engedélyével mehettek, pedig a tornaterem el volt különitve a suli többi részétől és zárják is, ki se lehet onnan menni (ezért se mehetsz isten hírével)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!