Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol és milyen indokkal kaphatn...

Hol és milyen indokkal kaphatnék TELJES felmentést testnevelés órák alól gimiben?

Figyelt kérdés

11-es vagyok, és egy hónap múlva töltöm be a 18-at. Nincs semmi problémám, csak az osztály akikkel össze vagyunk vonva tesin kollektiven nem bír, és a tesitanárunk az ő osztályfőnökük aki szintén nem kedvel, állandóan beszólogat. Nincs szükségem erre a heti 3 órára velük, rendszeresen futok, nem vagyok túlsúlyos távolról sem, csak annyit csinál ez az óra velem, hogy görcsbe vágja a gyomrom és a napom többi részére is elkedvtelenít.

Az érdekelne hol, hogyan, kitől igényelhetnék teljes felmentést?

2018. okt. 9. 07:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
Nézd a meccset te is!
2018. okt. 9. 09:03
 12/31 anonim ***** válasza:
77%

3as vagyok, örülök hogy lepontoztatok, de valóban a sportorvos tud olyan igazolást adni ami egész évre fel tudja menteni tesi alól vagy akár tovább is

az ő véleményét nem lehet felül bírálni, ha egy házi orvos ír ki az semmi, egész évbe nem tudna mentesíteni, meg mi ír rá??

sport orvosit viszont az egyetemeken is kötelesek elfogadni, mivel se egy titkárnő se egy házi orvos, se egy védőnő véleménye nem bírálhatja felül az övét

2018. okt. 9. 09:06
 13/31 A kérdező kommentje:
Ah, hiába kérdez itt bármit az ember ha a 90%-a az embereknek nem a kérdésre ad választ. Akik válaszoltak a kérdésre, köszönöm. Még gyerekorvoanál vagyok, tőle viszont ilyet nem lehet kérni mert szörnyen vaskalapos. Szóval majd ha átjelentkezek háziorvoshoz miután betöltöttem a 18-at, inább neki elmondom mi az állás és ha ő nem tud ilyen szakvéleményt írni akkor majd remélem tovább küld beutalóval valahova.
2018. okt. 9. 09:32
 14/31 anonim ***** válasza:
Már leírtam nincs olyan felmentés, hogy órára nem kell bejárni. Csak tesizni nem kell de bekell menni óráta.
2018. okt. 9. 10:06
 15/31 anonim ***** válasza:

értettségizz tesiből előrehozottan

akkor órára nem kell bejárni (mivel te már azt teljesítetted)

2018. okt. 9. 10:19
 16/31 anonim ***** válasza:
De mégis milyen alapon kellene felmenteni? Nem szeret a másik osztály. Na bumm. Akkor nem szeret. Ha a tiéd annyira oda van érted, akkor elvileg kiáll melletted és nem engedi hogy cikizzenek, nem?
2018. okt. 9. 11:03
 17/31 anonim ***** válasza:
Bármiféle felmentést kérni úgy, hogy semmi fizikai bajod sincs, nem lehet. Egyetlen kórházban sem fognak kiállítani igazolást a nemlétező bajaidról. És még ha olyan alja háziorvosod és iskolád van, hogy csak úgy ír a doki neked egy igazolást, a suli meg leletek/zárójelentés nélkül elhiszi, akkor is ott ülnél heti 3x a padon. Hidd el, ha nyilvánvalóan látszik, hogy semmi bajod és mégis pihenteted a valagad, amíg mások tisztességesen megizzadnak órán, akkor nem csak ignorálni fognak, hanem egyenesen kibeszélnek majd! Hozzáteszem, meg is érdemled, ha képes lennél ilyen csalásra, csakmert nem szimpatikusak neked a többiek. Nincs közös témátok, ezért nem foglalkoznak veled. És? Neked a tesizés a dolgod. Kit érdekel, hogy haverkodnak-e veled közben vagy sem? Én is utáltam a tesit. Nem barátkoztak velem a többiek. Ügyetlen is voltam. Mindig engem választottak utolsónak minden csapatba, és akkor is húzták a szájukat, hogy miért kell ezzel a szerencsétlenseggel egy csapatban lenni. Mégis kibírtam. Voltak nálunk is olyanok, mint te. Akik rendszeresen eljátszották, hogy valami bajuk van, végigülték a padon az egészet, óra után meg makk egészségesen rohangáltak. Az ilyen csalókat mindenki sokkal jobban rühelli, mintha bénán játszanának vagy nem szeretnék a focit.
2018. okt. 9. 15:00
 18/31 A kérdező kommentje:

A becsület lovagjai!

Az osztályunkban 4 fiú van, ebből 1 magántanuló, 1 felmentett mert minden baja van és 1 meg maga se tudja mit csinál egy művészeti osztályban, mindenki más lány és mivel külön van a tesink nem tudnak kiállni értem. Nem kell hatalmas dolgokra gondolni csak apró beszólások amik megtudják keseríteni az ember napját eléggé. És akik felvannak mentve nem kell ott ülniük, bejelntekznek a tanárnak, hogy ott vannak, nem hiányoznak és utána mehetnek isten hírével. Nem a fehérlovagok és a becsület örzőit hívtam hanem egy kérdést tettem fel. Ha tudnátok olvasni, levan írva a szabályzatban is, hogy a KÉRDÉSRE válaszolj és ne offolj.

2018. okt. 9. 16:14
 19/31 A kérdező kommentje:
Mivel a másik osztály osztályfőnöke a tesitanár, nincs itt semmilyen izzasztás. Mindenki azt játszik amit akar, aki semmit nem akar meg köröket sétálgat...baromi sok értelme van részt venni benne, mondhatom
2018. okt. 9. 16:18
 20/31 anonim ***** válasza:

"Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"

minden válasznak a kérdéshez van köze

szabály szerint ott kell tartózkodnod órán és nem "mehetsz isten hírével" hanem ott ülsz, nállunk is ez volt

volt olyan gyerek akinek a lába volt eltörve, volt olyan aki tesi alól teljesen fel volt mentve, mivel a lábába nem volt megnyúlva eléggé az ínszalag (a járással is voltak gondok nem hogy tesizzen)

de mindenki ott ült szépen az órán, nem mehettek el, wc re is csak a tanár engedélyével mehettek, pedig a tornaterem el volt különitve a suli többi részétől és zárják is, ki se lehet onnan menni (ezért se mehetsz isten hírével)

2018. okt. 9. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!