Ti mit tennézek a helyemben?
Figyelt kérdés
Ma reggel úgy ébredtem,hogy iszonyatosan fáj a torkom.Aztán elmentem suliba,de már nagyon rosszol voltam ott is.6 órám volt ma gondoltam azt még megvárom és nem megyek haza előbb.Mikor hazaértem 38 volt kereken a testhőmérsékletem meg ilyen fehér hólyagok voltak a torkomon.Most értem haza az orvostól,aki mondta,hogy tüszős torok és mandulagyulladásom van és holnap nem menjek suliba,meg hogy ad egész jövő hét hétre tesi felmentést.Amikor hazaértem ,akkor láttam,hogy a felmentést Elfelejtette beírni.Nos,azt tudni kell,hogy nálunk a szülői felmentést nem fogadják el és,hogy igen fontos lenne az a felmentés,mert minden nap van tesi órám és a tanár kegyetlen,esőben is kint futunk fél órán keresztül minimum és emiatt nem tudok rendesen meggyógyulni,mert a torkomnak ez nem tesz jót.Az orvosok meg mondta,hogy ha nem leszek jobban,akkor menjek vissza hétfőn.Szerintetek visszamenjek a felmentés miatt hétfőn?(ma már nem rendel én voltam az utolsó,tehát ma már nem tudok visszamenni).2014. szept. 11. 15:49
1/7 A kérdező kommentje:
*tennétek..(bocsánat a hibákért csak telefonról vagyok).Ja és amúgy egy tizedikes lány vagyok.
2014. szept. 11. 16:00
2/7 anonim válasza:
Visszamennék a legközelebbi rendelési napján. Az valószínűleg holnap van, megkapod az igazolást, és senkinek sem kell magyarázkodnod hétfőn.
Vagy ha megkéred anyukád, biztos szívesen bemegy az orvoshoz beíratni az igazolást munkába menet.
3/7 anonim válasza:
Holnap nem rendel?Telefonálj oda hogy írjon egy ilyen papírt,és majd a portán valamelyik családtagod átveszi.
4/7 A kérdező kommentje:
Legközelebb hétfőn rendel és a felmentést a sulinkban csak ellenőrzőben fogadják el.
2014. szept. 11. 16:33
5/7 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz, viszont olyan nincs, hogy nem fogadják el a szülői igazolást. Persze, nem írhat anyukád orvosi hosszúságú igazolásokat, de ilyen nincs, hogy egyáltalán nem írhat... Anyud helyébe én már bementem volna, és ráborítottam volna valakire azt a bizonyos asztalt :DD.
6/7 A kérdező kommentje:
Tavaly eltört tesin az ujjam és a tanár meg sem engedte,hogy leüljek.Kaptam 2 hónapos felmentést,egy hétig engedte meg,hogy ne tesizzek,de abban az egy hétben meg nekem kellett rendet raknom a tesi szertártban törött ujjal.
2014. szept. 12. 08:27
7/7 anonim válasza:
De ilyen nincs! Mármint, van látom, de ezt nem teheti meg, nincs hozzá meg a jogköre, és ezt persze nem is neked kell az eszébe juttatni, hanem egy felelősebb személynek, de eszébe kell! Mondjuk, az már más kérdés, hogy az ilyen emberekkel szemben a sarkadra kell állni (ezt majd úgyis megtanulod), mert különben azt hiszik, bármit szabad. Én egy tollpihét nem raktam volna a-ból b-be törött ujjal...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!