Hol és milyen indokkal kaphatnék TELJES felmentést testnevelés órák alól gimiben?
11-es vagyok, és egy hónap múlva töltöm be a 18-at. Nincs semmi problémám, csak az osztály akikkel össze vagyunk vonva tesin kollektiven nem bír, és a tesitanárunk az ő osztályfőnökük aki szintén nem kedvel, állandóan beszólogat. Nincs szükségem erre a heti 3 órára velük, rendszeresen futok, nem vagyok túlsúlyos távolról sem, csak annyit csinál ez az óra velem, hogy görcsbe vágja a gyomrom és a napom többi részére is elkedvtelenít.
Az érdekelne hol, hogyan, kitől igényelhetnék teljes felmentést?
és kollektíven miért nem bírnak? ezt érdekesebb lenne tudni, hátha még hasznos lehet a jövőben is számodra ... valami oka csak van.
pszichológusi/pszichiátriai javaslatra is kaphatsz elvileg felmentést, na de szal kellene tudni, mi a gond.
Sportorvos adhatna felmentést, de ott is hivatkozni kellene valamire, hogy sérült a térded, rossz a hátad stb... és ezt valami papírral vagy valamivel bizonyítani kéne tudni
csak úgy sehol nem osztogatják a felmentéseket
amúgy megtudhatnám, hogy mi az oka, hogy kb 30 ember kollektíven utál??
Sehogy.
De ha sem egy egész osztály, sem a tanár nem bír téged, akkor ott veled van a gond.
Mert ha a sok hülye ugyan azt mondja, akkor az az igazság, mi?
Tetszik, hogy ítélkeztek miközben nem ismertek se engem se a helyzetet :D 2 más beállítottságú osztály vagyunk, én a művészetiben vagyok ők pedig az általánosban. Ott ha nem nézed az éppen aktuális meccset, nem vagy focirajongó akkor nem érsz semmit, ez így konkrétan elhangzott. Lehet túloztam és nem utálnak, de semmibe vesznek mert más az érdeklődési köröm. Az osztályomban meg mindenki imád kb szóval nem velem, hanem az ő intoleranciájukkal van a gond.
"De akkor kérdezem így:háziorvotól konkrétan hova kérjek beutalót ahol kiállíthatnak ilyen papírt?"
Pszichiátria!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!