Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Orrpolip műtét hogyan működik,...

Orrpolip műtét hogyan működik, nagyon fájdalmas? Lehet smink rajtam közben?

Figyelt kérdés

2018. jan. 16. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyen fontos a smink közben?:D talán valami helyes pali lesz a doki?
2018. jan. 16. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ahhoz smink?😕 Szerintem nem lehet rajtad smink, meg úgy is fertőtleníteni fogják a bőrt.
2018. jan. 16. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Dehogy, félre értés ne essék:) csak általában mindig van rajtam egy minimális alapozó, de ha muszáj akkor elkerulom arra az időre. Rendes bent fekvessel jár egy ilyen műtét?
2018. jan. 16. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rúzs is fontos!
2018. jan. 16. 21:42
 5/6 anonim válasza:

??? :D

___

Nem lehet, mert ez műtèt. Az orvost a polipod fogja èrdekelni, nem az, hogy van -e rajtad alapozó. Egyèbkènt valamennyire persze fàj, bàr van, aki azt mondja nem, szerintem orvostól is függ. Nem tudom, de szerintem orvoshoz nem feltètlenül kell sminkben menni. Egyszer voltam bőrgyógyàsznàl ès simàn csak rúzs volt rajtam, halvànyan. Kiderült, hogy olyan bőrproblèmàm van, aminek nem tesz jót a rúzs. Vannak ilyen dolgok is...

2018. jan. 17. 05:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó véres lesz minden, piros sminket vigyél fel... :)
2018. jan. 19. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!