Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Tudtok ajánlani alapozót?

Tudtok ajánlani alapozót?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy műtéti hegem az arcomon, nyárra való tekintettel kicsit zsírosodik a bőröm felpuhul és elég mélynek hat a seb és pirosas. Tudtok ajánlani valami jól elfedő alapozót? A bőröm többnyire kombinált, szóval szinte bármi jó. A válaszokat köszönöm

2017. jún. 25. 16:16
 1/1 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő de a legjobb full coverage , HD, photo ready vagy long lasting feliratú legyen vagy pl loreal true match vagy olcsóbb amit én szeretek Maybelline Affinitone, ezen belul is van többféle, de a lényeg, használj fixáló púdert, esetleg az egész alapozás elött primert, mert akkor masszívan ott tartja az alapozót, de valamien púdert alapozás után főleg nyáron használj, ha nem száraz a bőröd, így nem csúszik el a fedésed és fényleni sem fogsz valamint plusz fedést ad a púder, egyenletesebbé teszi az összképet és a bőrödet ( esetleges bőrhibákat ) is az egész arcodon. Remélem valamit segítettem én ezt csinálnám, plusz a colour correcting, amit szem alatti karikákra is melegen ajánlanak, van piros zöld meg mindenféle, egy ilyen korrigáló palettába es megvan hogy a bőr adott elszineződését melyik színnel tudod a legjobban elfedni. Keress rá neten fenn van magyarul is: korrektor paletta!
2017. jún. 28. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!