Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudtok nekem ajánlani alapozót...

Tudtok nekem ajánlani alapozót, korrektort, púdert?

Figyelt kérdés
Kombinált a bőröm van.Ha végighúzom az ujjam a homlokomon nagyon zsíros érzete van,viszont eddigi sminket mind ledobta.(szinte a felkenést követően lehámlott,repedezett,stb).Mit csináljak?Milyen alapozót,korrektort,púdert használjak?
2017. máj. 11. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Árkategória? Mert írhatunk neked Esté Lauder, Mac, Dior meg hasonló márkákat... :D

Bár gondolom drogériásat keresel. Én még nem találtam jó drogériás alapozót, pedig sokat kipróbáltam. Több helyen olvastam, youtuberektől hallottam, hogy sajnos az alapozó olyan, hogy 10000 alatt nem éri meg. Most még egyet kifogok próbálni, de szerintem utána fel fogom adni. Korrektorból nekem a maybelline fit me, és a catrice camouflage a legleg. Púderből a Rimmel stay matt, ezt mindenhol agyon dicsérik(jogosan).

Egyébként mindenképp érdemes beszerezned egy primert, sokkal tovább fent marad az alapozó, és szerintem szebb is a végeredmény. Illetve fontos, hogy mivel viszed fel. Ecset vagy beauty blender(a rossmann és dm-es saját márkásak is jók, ha nem akarsz eredetit venni, de az ebayes nem jó) jó az eldolgozáshoz.

2017. máj. 11. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
én a Miss Sporty SoClear Anti-Spot-ot használom évek óta, számomra nagyon jól bevált, főleg azért is, mert előtte sok púdert kipróbáltam és a legtöbbjétől allergiás reakcióim lettek sajnos
2017. máj. 11. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is kombinált, és eddig nem találtam rossz alapozót. Csak olyat, ami színben nem stimmelt, de azon nem segíthetek.

Aláhidratálsz rendesen?

2017. máj. 11. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy mattító primert. Nagyon sokat számít. Pl: [link]
2017. máj. 11. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Az első válaszoló nagyon jó és viszonylag kedvező áru púdert és korrektort (bőrhibákra!) javasolt. Alapozóból favorit nálam -és még nagyon sok mindenkinél- a Catrice HD Liquid Coverage alapozó. Mind az állaga, mind a fedése nagyszerű, 4 árnyalatban kapható, mattító hatású. (kombinált bőrre előny) Nekem eddig nagy szerelmem, bátran ajánlom!
2017. máj. 11. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:
h
2017. máj. 12. 04:08
 7/7 anonim ***** válasza:

A tökéletes alapozót még én is keresem, de korrektorból a Maybelline Fit Me-t és a Catrice Liquid Camouflage-t tudom ajánlani...

A Catrice camouflage-ból van krém is azonban nekem a folyékony nagyobb fedést biztosított és tovább tart...

2017. máj. 16. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!