Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok nekem nagyon jó...

Tudnátok nekem nagyon jó fedésű alapozót és korrektort ajánlani?

Figyelt kérdés
Régóta egy fajta alapozót használok eddig bevált, de most valahogy úgy érzem, hogy váltanom kell. Valami olyat keresek aminek nagyon jó a fedése az arcom nem pattanásos, de az orrom és a szemem alatti rész nagyon piros "kiütés" szerű.
2016. okt. 28. 18:25
 1/2 anonim válasza:
Vichy a legjobb. GyogSzertrba
2016. okt. 30. 14:31
 2/2 tiniyjorgefanXxx26 válasza:
Erre én mindenképp a Catrice alapozóit ajánlanám, és leginkább a bőrödnél kicsivel sötétebb árnyalatút és egy pár árnyalattal világosabb folyékony korrektort a szem alatti a homlok és az orr vonalába. Ez ki egyenlíti a bőr tónusodat majd egy essences átlátszó púderrel fixáld le! (Ezek eszméletlen sokáig tartanak és erősebb smink alatt is helyt állnak)
2016. okt. 31. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!