Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót, púdert vagy...

Milyen alapozót, púdert vagy korrektort ajánlanátok egy olyan nőnek, akinek nagyon nagyon fehér a bőre?

Figyelt kérdés

Illetve ti milyet használtok? Itt most nyilván a szintén nagyon fehér bőrű lányokat kérdezem. Nektek mi vált be?

Én már lassan kedzem feladni a reményt, mert akármilyen alapozót vagy púdert veszek, egyszerűen teljesen elüt az én színemtől. Azt viszont sajna nem engedhetem meg magamnak, hogy smink nélkül lépjek utcára :)

Márkanevekre lennék kíváncsi illetve hogy mennyibe kerülnek.

2016. márc. 5. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nincs tapasztalatom ilyen ügyben, hisz nekem sötétebb alapozó korrektor stb. kell, de annyit tudok mondani hogy szerintem ne boltokban, drogériaban keresgélj hanem inkább rendelj netrol (pl. Pink panda, csak ajánlani tudom) vagy esetleg ha tudsz érte többet fizetni, ajánlanám a Mac studio fix alapozó jat nagyon világos szinben, hisz ott teljesen olyat adnak amilyen a bőr szined.
2016. márc. 5. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
az avonnak van szuper bb kréme.. elég világos színű, és szintén avonos color trend márkájú púder.. extra világos..szinte fehér, de szuperül fed :)
2016. márc. 5. 20:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hát valószínűleg az lesz és neten hozatok. Azért elég szomorú, hogy "csoki" barna bőrű korrektor, alapozó meg púder több tonnányi roskadozik a drogériák polcain, de arra meg nem gondolnak, hogy nincs mindenkinek szét szoláriumozott/agyonsült feje :S
2016. márc. 5. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ezt is megértem, de nem mindenki direkt csinál magának "csoki szolariumoztatott bőrt" jo manapság sokan szoliznak,és a drogériaban tényleg többsége sötétebb alapozó, korrektor de akkor sem kéne mindenkit egy kalap alá venni. Ezt most nem azért mondom mert nekem nagyon sötét bőröm van, de ezt nem hagyom. Első voltam.
2016. márc. 5. 20:50
 5/5 A kérdező kommentje:
2# Ez jó ötlet, Avonossal még nem próbálkoztam, köszi a tippet :D
2016. márc. 8. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!