Hogyan tüntessem el a cigányság jeleit?
Sötét hajam és kleor bőröm van.Hasonlítok a cigányokhoz de nem szeretnék úgy kinézni.Segítsetek bármien tanácsot
elfogadok,segítsetek!!
" bármien tanácsot elfogadok,"
Keress fel egy pszichiátert!
Elfogadod tanácsként?
nem a haj és bőrszínedtől fog függni és ezzel nem is nagyon tudsz mit csinálni
az öltözködésed, arcvonásaid, viselkedésed sokkal meghatározóbbak
Segicsetek! Hasonlítok a cigányokhoz. Nem ismerem a helyesírást, mosdatlan vagyok, szeretem a szotyit, köpködök az utcán (és máshol is), trágárul kiabálok, kerülök mindenféle munkát, lopom a színesfémet, gagyi parfümmel seftelek, nálunk a vérfertőzés a családban marad.
Szeretek aranylánccal, pénzzel és különböző fegyverekkel fotózkodni, az iskolában én vagyok a legerősebb (és legidősebb is <27 éves> ).
Micsinájjak?
Mongyátok meg!
#7 cigányoknál vérfertőzés??????
😑
miért írkáltok olyat amiről fogalmatok sincs?
te meg kérdező ha van benned cigány ne szégyeld!
bármelyik férfi meghal egy cigány nőért,mert valjuk be a cigány lányokhoz egyik se jöhet,főleg nem a magyarok.
pl az indiai nők is a legszebbek!
és tisztességesek!
nem fogyasztanak el 15-20 férfit mire férjhez mennek!
"bármelyik férfi meghal egy cigány nőért,mert valjuk be a cigány lányokhoz egyik se jöhet,főleg nem a magyarok."
maximum azért hal meg, mert megkéseli a pereputty 1000 forintért. fogadunk, te is cigó vagy. helyesírásodon is látszik az értelem hiánya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!