Smink műtét alatt nem elhet igaz? Csak mert rajzolt szemöldököm van.
Figyelt kérdés
Sziasztok, a kérdésem annyi hogy csak a szemöldököm meg-e lehet rajzolva a műtét során... oké, alapból nem lehet sminket viselni alatta, tudom, de ez nem befolyásol egy epekő műtétet, nem? csak hogy mégis mire számítsak.
Köszönöm előre is.
L21
2013. máj. 12. 19:32
1/6 anonim válasza:
Nem lehet rajtad smink, ha smink tetoválásod van, az nyilván maradni fog.
2/6 anonim válasza:
Sminket nem ajánlok, viszont a szemöldököd szerintem megrajzolhatod. Esetleg a kórházi nővért megkérdezed.
3/6 anonim válasza:
Az epekőműtét tervezett műtét.
Növessz addig egy kis szemöldököt.
4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ha meg is növesztem, nem igazán fog látszódni akkor se semmi :D mintha ott se lenne. megkérdezem majd a nővért, meg már csütörtökön lesz most. úgy tudom az elvileg maradhat, nagyon remélem.
2013. máj. 12. 20:30
5/6 A kérdező kommentje:
ja és nem sminktetkó, akkor nyilván nem tettem volna fel a kérdést.
2013. máj. 12. 20:30
6/6 anonim válasza:
:) ki tudja. Itt néha olyan furcsa kérdések vannak, hogy semmin nem csodálkozom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!