Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Női intim borotválást el kell...

Női intim borotválást el kell hagyni gyermekvállalás előtt?

Figyelt kérdés
Az orvos azt tanácsolta, hogy ne borotváljam, mert fertőzés veszélyes. Gyantázás megoldás lehet, vagy mit javasoltok?

2017. dec. 31. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Maga a szortelenites fertozesveszelyes, szoval a gyanta sem megoldas. De egyebkent ha eddig nem voltak fertozeseid nagyon, akkor nem kell vele foglalkozni szerintem.
2017. dec. 31. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha figyelsz a higiéniára, akkor nem lehet nagy gond. A terhesség első pár hónapjában még meg tudod oldani, de én pocakosan már biztosan nem állnék neki.
2017. dec. 31. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, csak javasolta, mert így pár százalékkal kitolhatod a terhesség alatti fertőzések valószínűségét. Nem véletlen, hogy aki borotválja magát, annak sokszor többa folyása, mert a hüvely jobban védekezik, szóval nyugi, megoldja a szervezet magától. Szőrzettel pedig kevesebba folyás, de védelem ugyanolyan. Szerintem felesleges, ha bírod szőrösen és párodat sem zavarja hagyhatod. Ey idő után úgyse fogod tudni magadnak csinálni a pocak miatt, kozmetikus persze gyorsan megcsinálja, és akkor egy hónapra el is van intézve a dolog. Sok sikert a babához!:)
2018. jan. 1. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2018. jan. 2. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!