Prosztatagyulladást állapítottak meg kb 2 hónapja. Kezelés lezajlott, gyermekvállalás előtt állok, de nem tudom hogy elmúlt-e teljesen, vagy nem?
Érdekes hogy vizelési panaszok nem voltak, nem is csípett a vizelet, inkább a gáttól a pénisz csúcsába sugárzó fájdalom volt jelen szinte állandóan. Kézzel kitapintáskor a prosztata fájt rendesen. 14 napos széles spektrumú antibiotikum, majd kontroll, és már nem fájt annyira, de érezhető volt azért, így még egy adag antibiotikum.
(közben a szokásos, prosztamol uno, kisvirágú füzike, és a többi)
Ezt követően nagy vonalakban rendbe jött, annyi furcsaság maradt, hogy ondó ürítését követően eléggé bevörösödik a pénisz (makktól lefele 2-3 cm), picit éget is, de kb fél nap és el is múlik. Emiatt viszont nem tudom hogy most rendben vagyok-e vagy nem, mehet-e a gyerek projekt vagy nem?
Mire visszaérnék dokihoz, addigra már úgysem vörös, tehát tünetmentesen érkeznék, arra meg ugye mit mondjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!