2 hónapja voltam urológián, azzal a problémával, hogy a heréim fájnak, és vastag ereket érzek ott (hereviszer), a fecske után elmúlt a fájdalom, megelőzhető a műtét?
Én nem vagyok orvos ,de sok helyen utána olvastam már a here viszeres betegségnek . Nem tudom melyik egyetemen végzet a doki,és hány év alatt,de mindenhol azt lehet olvasni,a kialakult viszeret mennél előbb meg kell műtetni.Erre nincs gyógyszeres megoldás .A viszér csak csecsemő korban fejlődik vissza önmagától .
A fecske hordással,csak a tünet volt kezelve ,ideig -óráig .talán a dokinak kellett volna műteni is ,de nem volt hozzá nagy kedve .Ahhoz tudnám hasonlitani,pici lyuk van a fogon ,nem kell még betömni,majd ha nagyobb lesz.
Elmentem másik orvoshoz,azt mondta,kis lyuk nincs,csak lusta fogorvos .Ez van a te esetedben is .A fájdalom ugyan megszűnt,úgy ahogy ,de ettől még a véráramlás gyenge a herében .A here vénájában van az elzáródás ,kb 20 perces beavatkozást igényel.max 1 napos kórházi bentlétete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!