Vérvételről fontos kérdés! Kérem olyan válaszoljon aki ért hozzá! Lehetséges?
Figyelt kérdés
Van olyan hogy 3 óra alatt megvan a vérvétel eredménye? Levették a véremet hétfőn délelőtt fél 10 körül. 1 óra magasságában meg már megkaptam az eredményt. Teljes vérkép volt. + CRP ultraszenzitív. Az utóbbi nagyon fontos lenne. Nekem ez a gyorsaság gyanús.2017. nov. 15. 18:33
1/11 Unikornispata válasza:
Nem értek hozzá,de válaszolok a tapasztalataim alapján.Nagyon ritka,hogy ott,ahol leveszik,rögtön el is kezdik vizsgálgatni,de ahol így tesznek,ott elképzelhető.Ahova én járok,ott másnapra szokták az eredményt bevállalni.
2/11 anonim válasza:
automata végzi a vizsgálatot, egy óra alatt megvan, a CRP önmagában nem sokat jelent vagyis pont sok mindent jelenthet, fertőzés, gyulladás
3/11 A kérdező kommentje:
Uccsó: vagy daganat. Nekem utóbbi miatt fontos hogy nem hamis-e az érték.
2017. nov. 15. 18:58
4/11 A kérdező kommentje:
Ja és voltunk vagy 40-en akiktől vért vettek.
2017. nov. 15. 19:02
5/11 anonim válasza:
Én a reggeli eredményt fél 2-kor szoktam megkapni e-mail-ben.
6/11 anonim válasza:
a CRP nem fogja sem kizárni sem igazolni hogy daganatod van (amúgy azt csak a szövettan), attól függően milyen tumorra gondolnak lehet tumormarkereket nézni, informatív a FVS szám, a hemoglobin, a kalcium stb de nem a CRP
7/11 anonim válasza:
Lányomnak az erdményét emailben kértem,9kor vették le,és fél 12kor megjött az email.Én is csak néztem mert sosem kértem emailben.Mostmár mi dig igy fogom.Ugyhogy tuti nem hamis az eredmény.Azt megkérdezhetem hogy a crp mennyire magas lehet daganat esetén?
8/11 anonim válasza:
ja és az automatába akár 100 minta is belefér
9/11 anonim válasza:
még egyszer mondom a CRP nem bizonyítja a tumort akármilyen magas, mivel egy akut fázis fehérje így értéke jelentősen megnőhet gyulladásban
10/11 anonim válasza:
CRP-t nálunk pl a gyerekorvos szokott nézni ha nem biztos abban hogy mi okozza a gyereknél a tüneteket,hogy csak vírus vagy baci.. 8 alatt vírus,felette meg baci és arra már kell antibiotikum. A gyerekek ujját szokták megszúrni mint egy vércukornál.
Nálunk (Tiszaújváros) az Sztk-ban minden reggel a laborban vagy 150-en ülnek a labor előtt és aznap félután fél3-ra mindenkinek meg van az eredménye,még a 120 perces terheléses vércukorra megy is. Szóval totál nem lehetetlen ez hogy már aznap meg van az eredményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!