Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » (Fontos! ) Hamarosan lágyéksér...

(Fontos! ) Hamarosan lágyéksérv műtétem lesz és ezzel kapcsolatosan lenne egy kérdésem?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdés,hogy még a nyáron voltam fül-orr-gégészeten ahol torokváladék mintát vettek és kiderült 2 féle mikroba lett kimutatva, az egyik: Staphylococcus aureus,Enterobacter cloacae, ezek a dolgok mennyire számítanak így a beavatkozás előtt?
2016. dec. 8. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Helló, sorstárs!

Nem tudok pontos választ a kérdésedre, csak ugyanígy lágyéksérv műtétre várok, és idekattintottam. :-)

Nos, a műtét előtt egy héttel mindenféle vér- és vizelet vizsgálatot végeznek. Nyilván ott mindent megnéznek, ami fontos nekik. Ha ezt nem vizsgálják, nyilván nem is fontos.

Egyébként feltételezem, nyáron, amikor kimutatták ezeket a baktériumokat, egyúttal ki is kezelték, nem? Mert akkor végképp nem lehet hatásuk.

2016. dec. 8. 13:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Helló! Mondjuk igaz vettek vért pár napja, ööö írtak rá ki antibiotikumot még a nyáron de nem váltottam ki mert fényérzékenység stb mellékhatás lett volna,azóta meg nem foglalkoztam vele, igazából komoly tüneteket nem okoz, leszámítva azt a néhány folyton kiújuló pár pattanást az arcon, amit valószínűleg ez okoz, csak így most találtam meg róla a papírt és gondoltam lehet szólni kéne róla csak már holnap reggel műtenek elvileg
2016. dec. 8. 13:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szólj az orvosnak. Lehet, hogy legyint rá, de lehet, hogy azt mondja, hogy gy nem javasolja a műtétet, míg ki nem kezelik. Ez a Te érdeked, szóval ne sunnyogd el.
2016. dec. 8. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!