Tapasztalatok pszichoterapeutával kapcsolatosan? Tényleg hatásos? Ki rángat a múltból?
Lelkiekben nagyon serult vagyok, ezek a serulesek az elet barmely pontjan ott vannak, mintha üldözne a múltam, és legfőképpen az, hogy úgyérzem, hogy ugyanolyan vagyok, mint anyukám. A nevetésemben meghallom az övét, mikor hangosabban beszelek akkor is olyan, mintha anya hangjat hallanam.
Él még édesanyám, de nem a legjobb a kapcsolatunk, a gyerekkoromat a lehetőlegjobban elrontotta. Soha, soha, soha, soha nem tanultam Tőle jo dolgot, csak a negativitást.
Mindig rámorditott, hogyha terveztem valamit, hogy "Felesleges igy orulnod, ugysem jon ossze"
"Minek fogyozol? Ugysem fogysz le."
"Gyülöllek!"
"Bárcsak meg sem szültelek volna."
Barmikor a multra gondolok eszembe jutnak a negativumok, hogy milyen károkat tett bennem.. Ugyérzem néha, hogy nem bírom.....
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!