Milyen pszichológus, gyógytornász/konduktor, masszőr van, akik kijárnak házhoz és mennyiért? Nagyon fontos!
Ilyet egyben nem fogsz találni.
ùgy tudom, hogy MO-n is kijárnak a gyógytornász terapeuták házakhoz. De hogy pszichologus is azt nem tudom.
Keress a lakokörzetedhez közeli gyógytornászokat és hívd fel öket és kérdezd meg. Ès ugyan így pszichologust is.
nincsennek varázs gyakorlatok
úgy kell edzened, mint az egészséges embernek
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Igen tudom hogy xy alkalmat kiírhatnak, de az korán sem elég és nem lakom valami szerencsés helyen. Aki legutóbb itt volt nálam gyógytornász 5 éve volt, és megijedt mert rohamosan romlottam. Úgy tudom, más nincs rajta kívül ebben a körzetben.
A tetraplégia négy végtag bénulást jelent, tehát nyaktól lefelé semmi érzés és mozgás nincs a testemben. Ez nem olyan hogy edzek úgy mint egy egészséges. Semmi kommunikáció nincs a végtagjaim és az agyam közt, ez megszakadt. De lényegében már teljesen mindegy. Otthonba, szociális intézménybe, vagy hospiceba fognak elhelyezni. Mivel a tetraplégián felül több súlyos betegségben szenvedek, és romlok. Édesanyám nem tud ellátni. Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!