Mit csinálnak az orvosol műtept alatt, ha éppen megvan a havi bajom?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogy mit csinálnak akkor. Tesznek az ember alá papírtörlőt? Vagy hagyják hogy viseljen alsóneműt?2017. júl. 25. 18:37
1/5 anonim válasza:
Menzesz alatt csak eletmento, surgos mutetet csinalnak, olyankor meg nem hiszem, hogy foglalkoznak ilyenekkel, mivel nincs ra ido. Amikor az ember elete a tet, akkor kisebb gond is nagyobb annal, hogy menstrual es esetleg veres lesz a mutoasztal. De egyebkent meg pelenkat kapnak a nok pl a nogyogyaszaton is, ha eppen nincs nala betet vagy ilyesmi, mert mondjuk a mento viszi be rosszullet miatt.
2/5 anonim válasza:
Szerintem attól is függ, milyen műtét.
Nálam pajzsmirigy műtétnél nem kellett levenni a bugyit, igaz, nekem nem volt meg éppen.
De beszéltem másik fórumon pajzsmirigyesekkel, és volt olyan, akinek az izgalomtól pár nappal hamarabb jött meg. Nem napolták el a műtétet, ugyanúgy elvégezték, ott is maradhatott bugyi betéttel. Műtét után meg úgyse sokat kellett feküdni, lehetett betétet cserélni.
Más esetekben nem tudom, hogy van. Nőgyógyászati műtétnél gondolom számít.
3/5 anonim válasza:
#1-hez még: van a kórházakban betét, szülés vagy császármetszés után a nők ezt használják. Sokkal több vért tud magába szívni, mint egy normális betét, és sokkal kevésbé kényelmes és esztétikus, de persze a célnak megfelel.
4/5 anonim válasza:
engem simán megoperáltak mikor megvolt.
tampont használtam ebben az időszakban.
37/l
5/5 anonim válasza:
Rólam levették a bugyit. Mondtam hogy vérzek, de nem zavarta őket. Mellesleg a bikini vonal mentén vágtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!