Epekő műtétem lesz. Leírná valaki a műtét menetét és a lentebbi kérdéseimre tudna válaszolni? Leginkább olyanok írjanak akiknek a közelmúltban volt műtétje, csak hogy tudjam mit, hogy csinálnak most.
Figyelt kérdés
Már évek óta halogatom a műtétet, mivel több aggályom is van, viszont a fájdalmam sajnos egyre nagyobb.Általában egész évben kapar a torkom és érzem a mandulám. Ez kizáró ok az altatásnál? Csinálnak amúgy előtte próbát,főleg,hogy még nem voltam műtve? Teljesen meztelennek kell lenni a műtétkor? Nem fogok megfázni a műtőben? Lefekvéskor is mindig betakarom a derekam még külön is. A műtét utáni trombózisveszélyt hogy oldják meg? Injekciót kell adni magadnak vagy gumiharisnyát hordani? Bocs, de elég tájékozatlan vagyok ezen a területen.2017. jan. 20. 22:06
11/13 anonim válasza:
Nekem is 3 kövem volt, laparoszkóppal műtöttek, annyi hogy az egyik vágás 2 centis, ami elég nagynak számít a többihez képest.
12/13 anonim válasza:
Szia én is műtét előtt állok és örülnék egy kis felvilágosításnak :) Te hogy vagy azóta,nem bántad meg a műtétet? Mennyire fájt? Hasmenéstől tartok, neked hogy alakult?
13/13 A kérdező kommentje:
Szia! Megvolt a műtétem. Eddig nem bántam meg, habár időjárás változáskor szokott szurkálni az epe helyén. Hasmenés az sajnos van, de nekem csak akkor, ha túl olajos vagy zsíros dolgot eszek. Szinte egy pillanat alatt alakul ki, szóval ilyeneket csak akkor eszek, ha otthon vagyok. Pl. paprikás csirke, palacsinta, sült hús bőre, ezektől szokott lenni. Ha száraz kaját eszem akkor nincs hasmenésem. Fájni fájt a műtét után, 2 hétig csak a hátamon tudtam aludni.
2017. aug. 25. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!