Mennyibe kerül egy lézeres szemműtét?
Szia!
Én is gondolkoztam már rajta
De hidd el, jobban jársz nélküle -nagyjából 200 000 ft körül lehetett, nem is beszélve arról, hogy mi van ha elcseszik -mert megeshet.
Nagyon elviselhetetetlen a szemüveg?:D
1-es vagyok
egyébként kettős látásom miatt már műtötték a szemem (az mondjuk ingyenes volt, talán mert nem szokványos látászavar -tényleg nem tudom)
de persze egy hétig rohadtul fájt és nem múlt el a problémám -ennyit a műtétekről
Kb 250.000 és 550.000 között, de határ a csillagos ég szinte.
Mondjuk te még bőven ráérsz, egy olyan 5-7 évig még biztos nem jöhet szóba a műtét.
A szem kb 20-22 éves korig fejlődik. Utána még célszerű megvárni, hogy 1-2 évig tényleg stabil legyen a szemromlás mértéke, mert ha még változik, akkor a műtét után is fog, tehát teljesen felesleges lenne megcsinálni, utána sem látnál teljesen jól és kéne szemüveg. Kontaktlencse már valószínűleg nem játszana, bár nem teljesen kizárt persze műtét után sem.
Szóval néhány évre még barátkozz meg a szemüveggel vagy lencsével. Nem olyan szörnyűséges dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!