Volt valakinek Lakrószkópiás epe műtéte? Mennyi idő volt a felépülés? Akinek kis gyerek is volt hogy oldotta meg? Nagyon tartok ettől. Ma vagy holnap műtenek.21/L
Volt.
2 és fél hónapos volt akkor a kisfiam, amikor műteni kellett.
Igazából aznap reggel kellett bemenni, amikor műtöttek. Hivatalosan 3 napot kellett volna bent feküdnöm, de mivel volt egy nagyobb fokú vérzésem, így plusz 1 napot bent tartottak.
Illetve nekem császármetszéssel született a kisfiam, plusz nagyon le volt gyengülve az immunrendszerem is, így én sokkal rosszabbul viseltem a műtétet és a felépülés is tovább tartott, mint általában.
A szobatársam, akit szintén ugyanerre és ugyanígy műtöttek, ő már sokkal hamarabb jobban érezte magát és "fürgébb" is volt, mint én.
Ez idő alatt a férjem és anyósom látta el a kisfiunkat. Aztán 1 hétig maradt még otthon a férjem, amikor hazamentem a kórházból, hogy segítsen, aztán már magamra voltam utalva.
Az első napok nagyon rosszak voltak, de 2 hét után már nagyon jól voltam.
Akkor ez nem játék.
Valaki csak van, aki arra a pár napra be tud segíteni. Rokon, barátnő, szomszéd. Max. a védőnőtől, gyermekorvostól tudsz segítséget kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!