Gyomortükrözés!?

Figyelt kérdés
Holnap kell mennem gyomortükrözésre az orvosok gyomorfekélyre vagy epekőre tippelnek azt tudom hogy előtte se inni se enni nem lehet reggel 8-ra kell menni de mire sorra kerülök lesz vagy dél a feszítő szúró fájdalom enyhítésére a reggeli meleg tea a gyógyszer és egy meleg fürdő ami használni szokott az első kettőt muszáj lesz kihagyni az utolsóra pedig nem lesz idő. Bocs a hosszú leírasért, azt szeretném tudni hogy ki mit csinált akinek hasonló bajai voltak illetve hogy nyugtatta magát tükrözés előtt mert én iszonyúan félek 😣
2016. nov. 22. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is irtó parás vagyok az invazív vizsgálatokra, ha a doki a számba nyúl öklendezek, szemnyomás vizsgálatnál lezsibbadtak a karjaim és fél órára kifeküdtem(infarktus vagy ki tudja). :D

A gyomortükrözés olyan mint egy kiadós durva hányás, ami közben vissza kell fognod az öklendezést.

Mikor vártam a sorban az foglalta el a gondolataimat h minél előbb kerüljek sorra és legyek túl rajta. Én ilyen parásan is ájulás nélkül túléltem, kellemetlen lesz de bátorság. ;)

2016. nov. 22. 16:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem most ugye minden még van tiltva nem is ehetek kb semmit igaz félek is az evéstöl hisz azt általában fájdalom kíséri de inni kell főleg nekem hiszen 5 napja hányok naponta többször is általában egy kis krumpli ropi vagy kréker csak amit eszek és víz de az jön is vissza vízzel együtt van hogy reggel ezzel indul a napom pedig nem is ettem/ittam előtte. Az orvosom ma kiborult mert sajtos kréker sós chips és citromos tea volt a menüm mert ezektől múlt el a fájdalom és még a hányást is megúsztam viszont a holnap számomra nagyon félelmetes hiszen teljesen magamnál kell hogy legyek és itt a betegség is félek hogy még fogok fulladni 😣
2016. nov. 22. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem fogsz.megfulladni, meg senki sem fulladt meg. Szakkepzett, gyakorlott kezekben leszel. Ott a segitseg.
2016. nov. 22. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Volt nekem is gyomortükrözésem, és bár én is iszonyú parás vagyok és rosszul viselek bármilyen fájdalmat, ennek ellenére azt kell hogy mondjam, a gyomortükrözés abszolút nem gáz!

Nálam nagyobb volt előtte a félelem + az izgalom!

Maga a beavatkozás nem több 10 percnél, abszolút nem fájdalmas, előtte befújnak majd a torkodba Lidocain spray-t, így azt sem érzed, hogy ledugják a csövet. Inkább csak kellemetlen a vizsgálat,nekem az volt a legrosszabb,hogy folyamatosan öklendeztem (mintha hányni kellene,persze nem jön semmi).

De tényleg ne félj, abszolút nem olyan szörnyű a vizsgàlat,mint ahogyan azt sokan leírják vagy elképzelik!

2016. nov. 22. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!