Gyomortükrözés!?
Én is irtó parás vagyok az invazív vizsgálatokra, ha a doki a számba nyúl öklendezek, szemnyomás vizsgálatnál lezsibbadtak a karjaim és fél órára kifeküdtem(infarktus vagy ki tudja). :D
A gyomortükrözés olyan mint egy kiadós durva hányás, ami közben vissza kell fognod az öklendezést.
Mikor vártam a sorban az foglalta el a gondolataimat h minél előbb kerüljek sorra és legyek túl rajta. Én ilyen parásan is ájulás nélkül túléltem, kellemetlen lesz de bátorság. ;)
Volt nekem is gyomortükrözésem, és bár én is iszonyú parás vagyok és rosszul viselek bármilyen fájdalmat, ennek ellenére azt kell hogy mondjam, a gyomortükrözés abszolút nem gáz!
Nálam nagyobb volt előtte a félelem + az izgalom!
Maga a beavatkozás nem több 10 percnél, abszolút nem fájdalmas, előtte befújnak majd a torkodba Lidocain spray-t, így azt sem érzed, hogy ledugják a csövet. Inkább csak kellemetlen a vizsgálat,nekem az volt a legrosszabb,hogy folyamatosan öklendeztem (mintha hányni kellene,persze nem jön semmi).
De tényleg ne félj, abszolút nem olyan szörnyű a vizsgàlat,mint ahogyan azt sokan leírják vagy elképzelik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!