Gyomortükrözés bódításban lehetséges?
Figyelt kérdés
Most hétfőn megyek a Rókus kórházba Dr Török Attilához gyomortükrözésre, és szeretnék bódítást kérni. Valami tudja hogy ott lehetseges-e helyben bódítást kerni? Vagy előre meg kell beszélni? Mert mi nem beszéltük meg és félek, hogy nem kapok bódítást, viszont máshogy nem szeretném, mivel nagyon félek. Előre is köszönöm a válaszokat!2016. szept. 4. 13:18
1/5 anonim válasza:
A gyomortükrözés teljesen fájdalommentes dolog, maximum 2 perc az egész. 100-szor kellemesebb bármilyen fogászati kezelésnél. Nekem 18 évesen volt, nevetve jöttem ki a rendelőből, hogy csak ennyi volt? Előtte én s féltem mert az interneten utána olvastam és mindenki állította, hogy mekkora kínzás. Bódításban drága és veszélyes is, meg is fulladhatsz. L/23
2/5 anonim válasza:
Sztk-ban szinte biztos, hogy nincs. Magánrendelőkben fel szokták ajánlani. Nem értek egyet ezzel, de ez van. Kellemetlen, viszont túl lehet élni.
3/5 anonim válasza:
Bódítást nekem simán megcsinálták kórházban, igaz, én előtte megbeszéltem az orvossal. Csak az altatást nem vállalják be, mert nincs elég altató orvos, meg hely a kórházban, hogy utána megfigyelésen benntartsanak. És szerintem a gyomortükrözéshez nem is szükséges.
Bódítás nélkül viszont nekem nagyon rohadt élmény volt, soha többé.
4/5 anonim válasza:
Nincs mitől félned. Valóban még 2 percig sem tart, és fájdalommentes. Semmit nem kell csinálnod, csak elengedni magad. De tudom, hogy ezt hiába írom...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat, és próbálok tényleg nem parázni rajta, de sokkal nyugodtabb lennék, ha kicsit bebódítanának. Nem tudom miért, mert tényleg sokan mondják hogy nem vészes, de vannak nagyon nagyon negatív vélemények is.
2016. szept. 4. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!