Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Volt aki már hányt gyomortükrö...

Volt aki már hányt gyomortükrözés közben vagy után?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szabad előtte enni meg inni, de volt nekem már olyan hogy teljesen éhgyomorra hánytam, ilyen átlátszó habos valami jött ki. Előfordulhat gyomortükrözés alatt és után is? Volt már valakinek ilyen?

2016. máj. 5. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerencsére még nem volt gyomortükrözésem, de a gyomornak akkor is van tartalma, ha nem eszel iszol semmit.

A férjem mikor agyvérzést kapott (akkor még nem tudtuk, hogy az a baj) egyetlen korty víz után teli hányta a lavórt. A sürgősségin kérdezte a férjem, hogy hogyan hányt ennyit, ha nem is evett, és akkor mondta egy asszisztens kioktatóan és flegmán, hogy mert maga nem tudja, hogy a gyomor mindig termel ilyen meg olyan vegyületeket, folyadék formában.

2016. máj. 5. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem hörgőtükrözésem volt márciusba, mégse volt semmi...
2016. máj. 5. 11:58
 3/3 A kérdező kommentje:
csak nem fogok behányni
2016. máj. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!