Csinálnak altatásban gyomortükrözést?
Gluténérzékenységet vizsgálnának, és mindenhol azt írják, hogy a vérvizsgálat mellett tükröznek is, és azt nem akarom.
Lehet olyan, hogy itt a helyi SZTK-ban altatnak, és kifizetem, vagy mindenképp magánkórházba kell menni? Mert azt meg nem akarom, hogy megvan minden vizsgálat meg labor, és csak a tükrözés kell, de mégis ki kell fizetnem újra mindent.
Kérlek, a kérdésre válaszolj.
Volt már gyomortükrözésem, taknyom-nyálam egybefolyt, végighánytam, és nem tudtam nem kitépni a kezükből a cuccot. Olyan volt, mint egy reflex, kértem őket, hogy kössék le a kezem, de nem tették.
Úgyhogy ennyi. Aki tudja a kérdésemre a választ, szívesen fogadom.
SZTK-ban miért ne lenne ágy? Ortopédián, reumatológián, sebészeten mindig arra kell felfeküdni. Sőt, a gasztron is arra kellett felfeküdni.
Nem is a folyosón alszanak, miért hinnéd azt, hogy azt hiszem, bárki is alszik a folyosón? Nem egy harmadik világbeli országban élünk.
#5 vagyok.
nekem az első gyomortükrözésem bódításban volt, a második simán. utóbbi katasztrofális volt. azt hittem, ott halok meg a vizsgálóágyon :o
viszont bódítás mellett mindössze 2 képkockára emléklszem, meg arról, hogy egyedül próbálok a végén felkelni, de nem sikerül :D
szerintem nem, csak béltükrözést.
De azért kérdezd meg a kórházat.
Ugyebár érzéstelenítik a torkodat, szóval behányni nem tudsz és nincs is mit mivel előtte nem ehetsz és nem ihatsz tehát üres lesz a gyomrod. Nem tudom, hogy te hogy hánytál, de még senki se hányt közben, nem is tud. Utána is max öklendezni fogsz, de az lehet természetes is.
Altatást nem fognak végezni.
1. Altató orvos kell hozzá. Aki kivizsgál és aki csinálja a folyamatot. Egy gyomortükrözés miatt nem érnek rá az altatóorvosok. Így is kevés van belőlük és nagyon sok a dolgok.
2. Magán klinikán megoldható az altatás, de fel kell készülni, hogy 50 ezer FT lesz legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!