Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Csinálnak altatásban gyomortük...

Csinálnak altatásban gyomortükrözést?

Figyelt kérdés

Gluténérzékenységet vizsgálnának, és mindenhol azt írják, hogy a vérvizsgálat mellett tükröznek is, és azt nem akarom.

Lehet olyan, hogy itt a helyi SZTK-ban altatnak, és kifizetem, vagy mindenképp magánkórházba kell menni? Mert azt meg nem akarom, hogy megvan minden vizsgálat meg labor, és csak a tükrözés kell, de mégis ki kell fizetnem újra mindent.

2016. máj. 1. 22:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben nem tudod végigcsinálni kérheted bódításban. De csak meghatározott kórházakban. Sajnos bárhol nem lehet, csak ahol erre lehetőség van. Nem tudom hol laksz? Én is így vagyok, voltam.
2016. máj. 20. 12:25
 22/25 anonim ***** válasza:
60%
utolsó vagyok...nem arra kiváncsi a kérdező hogy kinek mi a véleménye arról hogy miért hányt...én együtt érzek én ugyanigy voltam, nem vagyunk egyformák. Azt kérdezte lehet e kérni bódítást SZTK-ban. A válasz SZTK-ban nem. De kórházban igen. Nekem most van folyamatban a dolog.
2016. máj. 20. 12:28
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

nyugi, mással is előfordult már, hogy jött vissza ez-az tükrözés közben. én is folyamatosan öklendeztem, jött gyomorsav, epe, minden... szörnyű volt.

előtte bódításban -dormicum inj.- csinálták (vidéki kiskórház), és konkrétan 1 db képi emlékem van az egészről.

2016. máj. 20. 12:30
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó. Kellett érte fizetned?
2016. máj. 20. 12:37
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
a dormicumot kellett megvenni (receptre felírták, talán 4-500 ft körül volt), mert az a szakrendelőben nem áll rendelkezésre.
2016. máj. 20. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!