Csinálnak altatásban gyomortükrözést?
Figyelt kérdés
Gluténérzékenységet vizsgálnának, és mindenhol azt írják, hogy a vérvizsgálat mellett tükröznek is, és azt nem akarom.
Lehet olyan, hogy itt a helyi SZTK-ban altatnak, és kifizetem, vagy mindenképp magánkórházba kell menni? Mert azt meg nem akarom, hogy megvan minden vizsgálat meg labor, és csak a tükrözés kell, de mégis ki kell fizetnem újra mindent.
2016. máj. 1. 22:30
21/25 anonim válasza:
Amennyiben nem tudod végigcsinálni kérheted bódításban. De csak meghatározott kórházakban. Sajnos bárhol nem lehet, csak ahol erre lehetőség van. Nem tudom hol laksz? Én is így vagyok, voltam.
22/25 anonim válasza:
utolsó vagyok...nem arra kiváncsi a kérdező hogy kinek mi a véleménye arról hogy miért hányt...én együtt érzek én ugyanigy voltam, nem vagyunk egyformák. Azt kérdezte lehet e kérni bódítást SZTK-ban. A válasz SZTK-ban nem. De kórházban igen. Nekem most van folyamatban a dolog.
23/25 anonim válasza:
nyugi, mással is előfordult már, hogy jött vissza ez-az tükrözés közben. én is folyamatosan öklendeztem, jött gyomorsav, epe, minden... szörnyű volt.
előtte bódításban -dormicum inj.- csinálták (vidéki kiskórház), és konkrétan 1 db képi emlékem van az egészről.
24/25 anonim válasza:
Kedves utolsó. Kellett érte fizetned?
25/25 anonim válasza:
a dormicumot kellett megvenni (receptre felírták, talán 4-500 ft körül volt), mert az a szakrendelőben nem áll rendelkezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!