Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Csinálnak altatásban gyomortük...

Csinálnak altatásban gyomortükrözést?

Figyelt kérdés

Gluténérzékenységet vizsgálnának, és mindenhol azt írják, hogy a vérvizsgálat mellett tükröznek is, és azt nem akarom.

Lehet olyan, hogy itt a helyi SZTK-ban altatnak, és kifizetem, vagy mindenképp magánkórházba kell menni? Mert azt meg nem akarom, hogy megvan minden vizsgálat meg labor, és csak a tükrözés kell, de mégis ki kell fizetnem újra mindent.

2016. máj. 1. 22:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%
Hát, de közbe nem tudsz hányni. Max utána, vagy előtte a stressztől, mert túl izgulod és gyomorideg..
2016. máj. 14. 15:09
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
hülyeség ezért altatást kérni. Én is rosszabbra számítottam, mint amilyen volt. Elég az érzéstelenítő, nem érdemes altatásban, még bódításban sem hogy aztán egész nap ramatyul érezd magad. Nem éri meg szerintem, de biztos vannak olyanok akik rosszul élik meg.
2016. máj. 14. 20:20
 13/25 A kérdező kommentje:

"Hát, de közbe nem tudsz hányni."

Leírhatod ötszázszor is ide, akkor is hánytam. Ment le a cső, közben öklendeztem, és jött fel a cucc. Tálkát is kaptam, amibe belehánytam az akármit, mert nem ettem előtte semmit, amit kihányhattam volna, mégis jött. Gyomorsav? Nem tudom.

És mindez közben történt. Nem előtte, nem utána.

Nem azt kérdeztem, hogy ki hogy csinálta, meg ki bírja ki, hanem hogy lehet-e SZTK-ban altatást kérni.

2016. máj. 14. 23:03
 14/25 anonim ***** válasza:
18%
Hát kellet neked előtte enni... Fél napon keresztül nem szabad. Üres gyomorra kell menni.. És talán nem fogsz hányni.
2016. máj. 15. 00:11
 15/25 A kérdező kommentje:
Te nem tudsz olvasni? Írtam, hogy NEM ETTEM ELŐTTE SEMMIT.
2016. máj. 17. 15:50
 16/25 A kérdező kommentje:
Még az orvost is hülyének nézed, hogy úgy vizsgálna meg, hogy látja, hogy kaját hányok ki.
2016. máj. 17. 15:51
 17/25 anonim ***** válasza:
33%
És előtte nap se ettél egész nap?
2016. máj. 19. 17:12
 18/25 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ez az egész kizárólag azért van, mert pánikolsz rajta és ez okozhat ilyen "hányingerem" van dolgot. Túlságosan rászorongsz erre a dologra és ettől van hányingered illetve hányás.
2016. máj. 19. 17:13
 19/25 A kérdező kommentje:

Nem emlékszem, ettem-e, de mindig azt csinálom, amit az orvos mond. Ha ennyire érdekel, kérd ki a kartonom.

Most nyilván amiatt izgulok, hogy legutóbb hánytam, ez semmit nem változtat a tényeken.

De mikor először mentem, nem tudtam, mi vár rám, előtte viccelődtem az orvossal is.

2016. máj. 19. 19:44
 20/25 anonim ***** válasza:
95%
Én nem tudtam végig csinálni a gyomortükrözést. az ellenségemnek sem kívánom.
2016. máj. 20. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!