Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Orvos előtt teljesen meztelenr...

Orvos előtt teljesen meztelenre vetkőztetve, ilyen előfordult már nálad valaha?

Figyelt kérdés

2016. aug. 2. 17:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem.De nem is vennék részt rajta,csak nagyon indokolt esetben.
2016. aug. 13. 21:34
 22/27 anonim ***** válasza:
74%
20-as, 21-es messzemenőkig egyetértek. Ezért írtam, hogy amikor a mi üzemorvosunk kérdezte, és mondtam, hogy még sose voltam nőgyógyásznál, mondta, hogy menjek el, hozzak róla papírt, hogy voltam citológián, addig nem írja alá az alkalmasságit. DE! Nem az üzemorvos állt neki vetkőztetni! Nőgyógyászt pedig én választok, kinek szavazok akkora bizalmat, hogy levegyem a bugyit előtte.
2016. aug. 14. 12:09
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

22!Értem.De én ,az ismerőseimet,és magamat véve alapul sem az urológusnak,nőgyógyásznál(ki milyen nemű úgyebár)még ott sem tapasztaltam hogy mindent le kelljen venni.Ott is csak alul vetkőzöl le.Női ismetősöknél csak ritkán néz mellet a nőgyógyászhoz,csak ha megkérik és ha alul vizsgálat,alul szabad a test,de öltözik is vissza,ha felül akkor még csak felül szabad a test.

Tehát szószetint meztelenség nincs is!

Jó mondjuk mind magánorvoshoz járunk szűrésre,évente egyszer ki lehet az emberséges bánásmódért cserébe fizetni.Csak orvos van a vizsgálatot is jelen.

2016. aug. 19. 14:42
 24/27 anonim ***** válasza:
Még nem fordult velem ilyen elő, de szívesen benne lennék.
2020. ápr. 19. 18:40
 25/27 anonim ***** válasza:
Sajnos nem.
2023. aug. 4. 16:42
 26/27 anonim ***** válasza:
Direktbe meztelenre még nem, de olyan többször is előfordult, hogy az urológus doktornő, akihez egy időben jártam, csak a hasamat nyomkodta, de ahhoz is gatya nélkül kellett fölfeküdjek, hogy ott legyen a szeme előtt a micsodám, miközben hozzá sem ért. A jó ég tudja, miért.
szept. 23. 18:49
 27/27 anonim ***** válasza:
Meztelen vizsgálat fan vagyok! Imádom, ha meztelenül vizsgálnak! Éljen a meztelen vizsgálat!
szept. 26. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!