Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Orvos előtt teljesen meztelenr...

Orvos előtt teljesen meztelenre vetkőztetve, ilyen előfordult már nálad valaha?

Figyelt kérdés

2016. aug. 2. 17:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. aug. 2. 18:04
 2/27 anonim ***** válasza:
38%
16 eves csinos lany vagy?
2016. aug. 2. 18:07
 3/27 anonim ***** válasza:
97%
Nekem, mikor a gerincemet kellett röntgenezni akkor felül semmi nem volt és majdnem alul sem. Borzasztóan ciki volt.
2016. aug. 2. 18:11
 4/27 A kérdező kommentje:

"16 eves csinos lany vagy?"

Sajnos 10 évvel már több :)

Sima munkaalkalmassági előzetes vizsgálaton voltam, ahol meztelenül vizsgáltak meg, nagyon ciki volt, de túlvagyok rajta. A munka is megvan és ez a fő. Csak nem értettem, hogy egy sima irodai munkához minek a lábam közét is megvizsgálni :) De mindegy.

2016. aug. 2. 19:58
 5/27 anonim ***** válasza:
72%
Nekem ez furcsa. Irodai munkát végzek. Üzemorvosnál: EKG, meghallgatja a tüdőt, vérnyomást mér, el kell olvasni azt a szemészeti táblát. Megkérdezi mikor voltál citológián, mivel akkor 28 voltam és mondtam hogy még sose, mondta hogy menjek el nőgyógyászhoz és hozzak papírt róla, utána Írja alá az alkalmasságim. De nem ő - az űzemorvos - vetkőztetett meztelenre???
2016. aug. 2. 22:23
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez orvosi túlkapás!
2016. aug. 2. 22:35
 7/27 anonim ***** válasza:
8%

Szoval 26 és csinos :-) A vállalati orvos vetkőztetett le?

Van egy fotód magadrol?

2016. aug. 3. 08:08
 8/27 anonim válasza:
100%
Nekem volt. Még 12-13 éves voltam és egy endokrinológus doktornő előtt kellett levetkőzni meztelenre. Mondta a szokásos kérdések előtt,ami úgy zajlott,hogy a körzeti doki-bácsi beutalt és az anyukámmal mentünk a vizsgálatra.Közösen bementünk,majd engem kiküldött asszisztens nénihez a váróba,anyukám bent volt vagy 5-10-15 percet??? Nekem legalább 15-nek tűnik ennyi idő távlatából. Közben pár szót a ,,,betegség"-em ...-ről,meg semleges témáról suli,s.t.b. dumcsizott a nővérke,asszisztens nő. Majd nyílt az ajtó behívtak,majd még pár szó a Dr Nő és anyukám és köztem,majd anyukámat kiküldték...,ki küldte a Dr Nő. Majd székre leültetett,és általános és egészségügyi kérdések,szerintem részben feltette anyukámnak is,de engem is kikérdezett.... Majd elérkezett a nagy pillanat. A vizsgálat. Koraszülött voltam,és a koraszülött fiúknál állítólag gyakori a rejtett heréjűség egyik,vagy mind két ,,zacsiban" nem száll le születés előtt ,vagy közvetlen utána a heregolyó.... Ezt már kis gyermek korban hormon kezeléssel,vagy műtéttel orvosolják,ha felfedezik,de leg később a felnőttkor előtt a pubertás idejére meg kell oldani. (Én kb a 23. órában voltam) Na a lényeg,a Dr Nő felkért vetkőzzek le.Erre Én,nadrág gatya letol bokámig... majd mint a Körzeti Doki bácsinál kis terpesz állás és had tapogassa a zacsit,gondoltam Én naivan. Erre a Doki Néni Inget,gatyeszt zoknit mindent vegyél le! Mit volt-mit tenni,meztelenre vetkőztem,annál is inkább,mivel már október vége volt elég hűvös idő volt,ezért harisnya nadrágot is rám erőltetett az anyukám,meg a nagymami... Levetkőztem majd ismét az íróasztal mellett ténykedő kb35-40 évesnek saccolt doktornő elé penderültem,és kis terpeszbe álltam. Erre megint hangos utasítás! (Volt ott egy vizsgáló asztal,egy olyan sezlon szerű ágy.) Arra kellett felfeküdni. Majd vérnyomás mérés meghallgatta a szívet tüdő felülve a hátam majd megint hanyatt fekve,a talpat karcolta térdet könyököt kopácsolt,reflexet nézett,pupillát ,egyszóval mindent. majd rátért a has és a nemi szervek vizsgálatára... Mondta,hogy térdet húzzam fel és enyhe terpesz... közbe kissé kínos gondolataim támadta,jaj csak fel ne álljon,már minta büszkeségem. Erre persze elkezdett nehezedni és szép lassan meredező farokkal feküdtem ott a vizsgálaton. Na mit szól,majd a Dr Nő... egyszer csak miközben a heréket tapizza a dr néni kérdi? NEM SZOKOTT FELÁLLNIA FÜTYID? Fagyott halk válasz,mint aki nem jól hallja. Neeeem... Persze,ha nem volt vak,láthatta,hogy ott meredezik teljes pompában! Erre közli,ugye,ha néha feláll akkor ha szűk a gatyesz legjobb lenne ledobni magadról és pucéran szaladgálni... ??? Erre szerintem cékla vörösen csak azt mondtam szerintem halkan,hogy Igen Doktor néni. Aztán minden átmenet nélkül öltözhetsz .... Hát,nem minden nap van az ember életében,még a tinédzser kor hajnalán ilyen vizsgálatban része. Utána a injekciók kontrollja ként 2 hetente kellett menni vizsgálatra. Mindig egyedül kellett bemenni de már nem kellett pucérra vetkőzni,de ha csak tehettem mindig gyorsan meztelenre vetkőztem. Valahogy annyira izgalmasnak tartottam.
2016. aug. 3. 10:26
 9/27 anonim válasza:
100%
Csak félmeztelenre kellet levetköznöm orvosi vizsgálatokhoz.
2016. aug. 3. 10:43
 10/27 anonim válasza:
100%
nekem tavaly 12 évesen egyszer le kellett vetköznöm teljesen meztelenre a börgyógyásznál. Lány vagyok
2016. aug. 3. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!